reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Melduje że wszystko pięknie :)
Moje żyjatko ma 5,32 cm OGROMNE :)
Fikało rączkami i nózkami jak szalone .
Wszystkie pomiary wyszły idealnie !!!

Miałam dziś strasznie dużo stresów od rana opowiem na głownym pożniej bo ide spac na godzine.
Fote też pożniej pokaże :)

reklama
gratulacje:) 16 zdjęc:) to naprawdę się musiałaś jarać;)))
A jak się film podobał? bo mi baaardzo:)

No tak, szczerzyłam się do tego monitora jak głupi do sera więc gin był rozbawiony i bardzo hojny :-p

A Django... Myślałam, że nic mi się nie spodoba tak ja Bękarty Wojny, ale się myliłam :-D Kocham Tarantino!!!

Gratuluje udanych wizyt!
U mnie też wizyta przebiegła pozytywnie. Maleństwo urosło do 23 mm (co odpowiada 9 tygodniowi ciąży), więc jest wszystko w normie. Posłuchałam serduszka i omal się nie rozkleiłam. Zdjęcia niestety nie będzie, bo Pan doktor nie jest hojny w rozdawaniu pamiątek, ale w tym tygodniu skocze jeszcze do mojej Pani doktor to będę miała jakieś fajne ujęcie. :-D

Wymusiłam przy okazji założenie karty ciąży (Pan doktor mówił, że najwyższa pora, a położna chciała jeszcze poczekać) i mam :-), ale jak mi położna wyskoczyła z tekstem "bo to jeszcze wczesna ciąża" miałam ochotę ją 0shoot.gif. Mam złe skojarzenia z terminem "wczesna ciąża", serduszko jest, bije, dzidziol rośnie - na kartę zasłużył i tyle:tak:.

I za dwa tygodnie znowu...
Wyniki muszę zrobić na toxo i pozostałe :D (poza różyczką, bo przechodziłam w dzieciństwie, więc Pan doktor uznał, że nie trzeba).

Ja dzisiaj w końcu odbyłam wizytę u mojego lekarza prowadzącego. Sympatyczny, rzeczowy, biorę go :)
Zlecił mi genetyczne, dodatkowe badania na krew, mocz plus grupa i cytologia.
Książeczka ciąży założona :-)

reklama
Do góry