reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

No raczej w sierpniu nie da rady bo mlody ma podobno jeszcze tyle miejsca w brzuchu ze uchu uchu hehehe wiec zobaczymy co nam zycie przyniesie ostanie usg mam miec 8 wrzesnia......

reklama
Madajka gratulacje z udanej wizyty :-)

No więc u mnie ok, szyjka pozamykana, serducho mocno bije. USG nie miałam wiec nie wiem jak jest ułożony. Moj lekarz idzie na urlop i dał mi namiar na koleżankę mam zadzwonić i się umówić za 2 tyg i ona też mi zrobi posiew. Kosztuje 50zl, tylko boję się że wydam kase i nie doczekam wyniku bo czeka sie na niego tydzień

Lori, Madajka - gratuluje wizyt:-)

Madajka chyba będzie duuuzy dzidziol i poród pozniej - nie kierowałabym się tym USG, podobno najbardziej wiarygodny to termin z OM i z pierwszego USG...a jaki Ci wtedy wyszedł?

Galaxia - dobre wieści , super! a na ten wymaz to nie moizesz wczesniej isc ? nie koniecznie u gina to mozna robic tylko w jakims punkcie pobran np http://www.diag.pl/Nasze-placowki.18.0.html

Ostatnia edycja:
galaxia jej ja bym nie wyrobila bez usg:-Dposzlabym gdzie indziej jeszcze:tak:
super ze wszystko jest dobrze
a mi lekarz nic nie mowil ze trzeba placic za ten posiew...wiem tylko ze na drugi dzien musze zaniesc do laboratorium.

ja w sumie jak uslyszalam serducho to juz bylam spokojna :-) ja byłam juz tak zmęczona ze nawet sie cieszę że nie było :-)
u mnie jesli robie u gina to on wysyla do laboratorium dlatego płacę tyle

Galaxia super!
A przy takim podejściu to nikt by gbs nie robił. Zawsze jest możliwość urodzenia wcześniej, ale nie ma co się nastawiać. Badanie warto wykonać.

Madajka gratuluje solidnej wagi dzidzi:D

Galaxia ciesze się wszystko ok:)

Ja idę jutro na wymaz i mam cicha nadzieje na szybkie usg , i tak szyjkę mi musi sprawdzić bo mnie kłuje od 3 dni...

reklama
Do góry