reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

No raczej w sierpniu nie da rady bo mlody ma podobno jeszcze tyle miejsca w brzuchu ze uchu uchu hehehe wiec zobaczymy co nam zycie przyniesie ostanie usg mam miec 8 wrzesnia......

reklama
Madajka gratulacje z udanej wizyty :-)

No więc u mnie ok, szyjka pozamykana, serducho mocno bije. USG nie miałam wiec nie wiem jak jest ułożony. Moj lekarz idzie na urlop i dał mi namiar na koleżankę mam zadzwonić i się umówić za 2 tyg i ona też mi zrobi posiew. Kosztuje 50zl, tylko boję się że wydam kase i nie doczekam wyniku bo czeka sie na niego tydzień

Lori, Madajka - gratuluje wizyt:-)

Madajka chyba będzie duuuzy dzidziol i poród pozniej - nie kierowałabym się tym USG, podobno najbardziej wiarygodny to termin z OM i z pierwszego USG...a jaki Ci wtedy wyszedł?

Galaxia - dobre wieści , super! a na ten wymaz to nie moizesz wczesniej isc ? nie koniecznie u gina to mozna robic tylko w jakims punkcie pobran np http://www.diag.pl/Nasze-placowki.18.0.html

Ostatnia edycja:
galaxia jej ja bym nie wyrobila bez usg:-Dposzlabym gdzie indziej jeszcze:tak:
super ze wszystko jest dobrze
a mi lekarz nic nie mowil ze trzeba placic za ten posiew...wiem tylko ze na drugi dzien musze zaniesc do laboratorium.

ja w sumie jak uslyszalam serducho to juz bylam spokojna :-) ja byłam juz tak zmęczona ze nawet sie cieszę że nie było :-)
u mnie jesli robie u gina to on wysyla do laboratorium dlatego płacę tyle

Galaxia super!
A przy takim podejściu to nikt by gbs nie robił. Zawsze jest możliwość urodzenia wcześniej, ale nie ma co się nastawiać. Badanie warto wykonać.

Madajka gratuluje solidnej wagi dzidzi:D

Galaxia ciesze się wszystko ok:)

Ja idę jutro na wymaz i mam cicha nadzieje na szybkie usg , i tak szyjkę mi musi sprawdzić bo mnie kłuje od 3 dni...

reklama
Do góry