reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Tak czytam, czytam i się zastanawiam czy w poniedziałek nie dowiem się że mamy jednak chłopca a nie dziewczynkę :-p

reklama
Wszystkim gratuluje udanych wizyt!

Gosheeek
dobrze ,że wyniki lepsze ...Trzymaj się tam jakoś! Zdrówka życzę!
Love - kawał dzieciołka super:-)
E-de
- biedaku musisz żyć w niepewności, ja obstawiam dziewczynkę;-)

Filil - faktycznie dobrze , że masz już parkę to teraz dla Ciebie bez znaczenia jak płeć i ciuszki masz na każdą ewentualność, ale swoją drogą ja byłabym w mega szoku jakby nagle się zmieniło....człowiek jednak przyzwyczaja się do myśli co tam w brzuszku nosi....

Jadzka no po tych historiach co słyszymy to bym się nie przywiązywała jeszcze do dziewczynki jak się zasłaniała wstydnica......

Mali - ja tez miałam cały czas przekonanie że chłopak będzie...mój mąż także ! a Tu dziewuszka :-D I super:-D

Dziewczyny, którym te płcie się pozmieniały a co Wam lekarze powiedzieli przy określaniu ? Bo mi lekarz powiedział że widzi narządy świadczące że to dziewuszka i nawet zdjęcie wtedy wydrukował, ale ja nie wiem co tam jest czym.
A np wiem że czasami lekarze mówią, nie widzę narządów męskich - i dla mnie by to o niczym nie świadczyło, bo to nie oznacza że ich nie ma :p

Mysza mi w 17 tc powiedziała że na 90 % chlopak, ale wiadomo ze to tak wczesnie może być podobne. a teraz 25 tc powiedziała no to bedziecie mieli drugą kobiete :) ja już się tylko z tego śmieje i zastanawiam co tam siedzi w środku hehe

Melduje sie ze wypuscili mnie ze szpitala. Nerka przeplukana. Zostalam zbadana ginekologicznie 3 razy w trakcie mojego krotkiego pobytu:rolleyes: Ciesze sie ze jestem w domku. Moja pannica lekko jakby na mnie obazona, ale zapewne szybko jej przejdzie;-)

gosheek - home sweet home ;) Córa i mąż docenią teraz jak to dobrze jak jesteś w domu :) Fajnie, że wszystko ok. I tak jak napisała annaoj - oby następny pobyt był już na porodówce!

reklama
mysza no u mnie pierwsze pseudo określenie płci wyglądało tak, że mój gin powiedział "to ja wróżenie z fusów, a ja wróżką nie jestem". ale coś między nóżkami widział i ja też. no ale nadal mówił, że to za wcześnie i że nie będzie nic obstawiał ani sugerował. no a 7 maja, pani doktor (do której chodzę tylko na usg 12,21,31 tc) powiedział że 150% dziewczynka bo maleńka wywaliła swoje krocze na cały ekran ;-) i lekarka konkretnie pokazała mi wargi sromowe. będę w szpitalu 29 maja jeszcze to dopytam, o ile nie zapomnę... bo jak myślę o tym sprawdzaniu serduszka znowu to mi słabo się robi. staram się o tym nie myśleć, bo nic tym nie zdziałam...ale mimo wszystko podświadomie w głowie siedzi...

Do góry