reklama
Wszystkim gratuluje udanych wizyt!
Gosheeek dobrze ,że wyniki lepsze ...Trzymaj się tam jakoś! Zdrówka życzę!
Love - kawał dzieciołka super:-)
E-de - biedaku musisz żyć w niepewności, ja obstawiam dziewczynkę;-)
Filil - faktycznie dobrze , że masz już parkę to teraz dla Ciebie bez znaczenia jak płeć i ciuszki masz na każdą ewentualność, ale swoją drogą ja byłabym w mega szoku jakby nagle się zmieniło....człowiek jednak przyzwyczaja się do myśli co tam w brzuszku nosi....
Jadzka no po tych historiach co słyszymy to bym się nie przywiązywała jeszcze do dziewczynki jak się zasłaniała wstydnica......
Mali - ja tez miałam cały czas przekonanie że chłopak będzie...mój mąż także ! a Tu dziewuszka I super
Gosheeek dobrze ,że wyniki lepsze ...Trzymaj się tam jakoś! Zdrówka życzę!
Love - kawał dzieciołka super:-)
E-de - biedaku musisz żyć w niepewności, ja obstawiam dziewczynkę;-)
Filil - faktycznie dobrze , że masz już parkę to teraz dla Ciebie bez znaczenia jak płeć i ciuszki masz na każdą ewentualność, ale swoją drogą ja byłabym w mega szoku jakby nagle się zmieniło....człowiek jednak przyzwyczaja się do myśli co tam w brzuszku nosi....
Jadzka no po tych historiach co słyszymy to bym się nie przywiązywała jeszcze do dziewczynki jak się zasłaniała wstydnica......
Mali - ja tez miałam cały czas przekonanie że chłopak będzie...mój mąż także ! a Tu dziewuszka I super
Mysza84
Fanka BB :)
Dziewczyny, którym te płcie się pozmieniały a co Wam lekarze powiedzieli przy określaniu ? Bo mi lekarz powiedział że widzi narządy świadczące że to dziewuszka i nawet zdjęcie wtedy wydrukował, ale ja nie wiem co tam jest czym.
A np wiem że czasami lekarze mówią, nie widzę narządów męskich - i dla mnie by to o niczym nie świadczyło, bo to nie oznacza że ich nie ma
A np wiem że czasami lekarze mówią, nie widzę narządów męskich - i dla mnie by to o niczym nie świadczyło, bo to nie oznacza że ich nie ma
fillil
Zaangażowana w BB
Mysza mi w 17 tc powiedziała że na 90 % chlopak, ale wiadomo ze to tak wczesnie może być podobne. a teraz 25 tc powiedziała no to bedziecie mieli drugą kobiete ja już się tylko z tego śmieje i zastanawiam co tam siedzi w środku hehe
gosheek
Fanka BB :)
Melduje sie ze wypuscili mnie ze szpitala. Nerka przeplukana. Zostalam zbadana ginekologicznie 3 razy w trakcie mojego krotkiego pobytu Ciesze sie ze jestem w domku. Moja pannica lekko jakby na mnie obazona, ale zapewne szybko jej przejdzie;-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Gosheek fajnie, że już w domku. Oby kolejny pobyt w szptalu był porodowy.
reklama
mysza no u mnie pierwsze pseudo określenie płci wyglądało tak, że mój gin powiedział "to ja wróżenie z fusów, a ja wróżką nie jestem". ale coś między nóżkami widział i ja też. no ale nadal mówił, że to za wcześnie i że nie będzie nic obstawiał ani sugerował. no a 7 maja, pani doktor (do której chodzę tylko na usg 12,21,31 tc) powiedział że 150% dziewczynka bo maleńka wywaliła swoje krocze na cały ekran ;-) i lekarka konkretnie pokazała mi wargi sromowe. będę w szpitalu 29 maja jeszcze to dopytam, o ile nie zapomnę... bo jak myślę o tym sprawdzaniu serduszka znowu to mi słabo się robi. staram się o tym nie myśleć, bo nic tym nie zdziałam...ale mimo wszystko podświadomie w głowie siedzi...