reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

filil dobrze ze wszystko ok ale to zes mnie zszokowala ze bedzie druga dziewucha:-Da to ci tylko jeden lekarz powiedzial ze chlopak?i teraz zmienil zdanie?u mnie 3 roznych lekarzy powiedzialo ze dziewucha wiec mam nadzieje ze dziewczynka zostanie dziewczynka;-)

reklama
no u mnie to było wczęsnie 17 tc jak powiedziła chłopak a wiadomo sisiaki lubia odpadać hehe nie wiem sama co będzie tak na 100 % zobacze na porodówce. mój dzieciaczek to zawsze tak leży i się rusza że w sumie ja nigdy nic nie widze hehe ja już mam parke więc teraz mi wszystko jedno a ubranka mam takie i takie więc luz bluz ...

Ja po wizycie: maluch odwrócił się główką do dołu, ale nadal wstydliwe, zasłania buźke i nóżki krzyżuje Więc dalej tyko 80% na dziewczynke... Ale powiedziała że więcej nie da bo po prostu nie widac :p Najważniejsze że wszystko wporządku, wyniki mam lepsze, mogę odstawic żelazo, i w końcu luteiny się pozbyłam...

Gratuluje udanych wizyt

Ja nie kupuje różowych ciuszków, narazie same neutralne kolorki jak już... Jedynie młody różowe body i dziewczęcą bluzeczke kupił... A tak to ja się nie nastawiam na żadną płec do września chyba tak zostanie :p

Następna wizyta 17.06

hehe ale jaja :) ja myślałam że już na tym etapie ciąży zmiany płci nie są możliwe :-p
u mnie siusior za każdym razem się pokazuje jako pierwszy, już raczej nie odpadnie :]

Ale niespodzianki!
Najważniejsze że dzieciaki zdrowe.

U nas całe szczęście nie ma szans na zmianę, jestem tego w 100% pewna. Dlatego lekką ręką kupuję dziewczęce ciuszki.

Jadźka gratuluję udanej wizyty.
Filil to niezły numer. Dobrze, że już masz parkę, no i że ciuszki nie zakupione.
U mnie na początku było na 80% chyba, ale teraz tu już nawet ja widziałam, więc jestem pewna na 100% (zresztą jakbym fotę wrzuciła to nikt by nie miał wątpliwości, bezwstydnik z tego mojego syna;-))

reklama
hahahahaha :-D ale jaja!!! a raczej ich brak! ;-) niezłe akcje z tą płcią.... no mi powiedziane...150% dziewczynka, więc nic się nie zmieni raczej. a na pierwszy rzut dostałam od teściowej troszkę ciuszków dla chłopca, bo wszyscy tak obstawiali (w sumie może z 5 bodziaków w odcieniach niebieskiego, reszta neutralna). ale dziewczynkom też ładnie w niebieskim! :-) a chłopcom w różowym! także się nie martwię, sama świadomie kupiłam długie body niebieskie wczoraj, bo materiał był genialny! i kupuję body zapinane na przodzie teraz lub lekko na boku. wydaje mi się że to wygodniejsze niż przez głowę. szczególnie te małe rozmiary, kiedy dziecko jest bardzo gibkie...

Do góry