reklama
iryska
Fanka BB :)
Love-te zdjęcia są śliczne i bardzo wzruszające:-)
Madajka
Zaangażowana w BB
Załączniki
Pięknie nam to wszystko idzie . Oby tak dalej i szczęśliwie do września dziewczyny. Moja mała córeczka też już ma ponad 700 g, wierci się i kopie. Ułożona jest głową do góry ale jeszcze ma czas na zmianę.
Co do płci to mój gin nie mówi nigdy wcześniej niż po 30-tym tygodniu, twierdzi, że wcześniej łatwo się pomylić. Tak miałam z synkiem. Teraz co innego. Wiem od 12 tygodnia, że mam dziewusię. Badania genetyczne potwierdziły to tylko. A one się nie mylą.;-)
Co do płci to mój gin nie mówi nigdy wcześniej niż po 30-tym tygodniu, twierdzi, że wcześniej łatwo się pomylić. Tak miałam z synkiem. Teraz co innego. Wiem od 12 tygodnia, że mam dziewusię. Badania genetyczne potwierdziły to tylko. A one się nie mylą.;-)
-Lorelain-
Sis - mi w genomie dali na piśmie że dziewczynka, to mam nadzieje że się nie pomylili. Pierwsze słyszę żeby lekarz z płcią czekał do 30 tc. To przecież by klientki potracił bo żadna by nie wytrzymała takiej tajemnicy
Madajka - wygląda jakby miał paluszek w nosie
Madajka - wygląda jakby miał paluszek w nosie
Madajka
Zaangażowana w BB
heheh tak smialismy sie ze w nosie sobie dlubie mlody...ogulnie to spal ale sie obudzil na chwileczkei poszedl dalej spac i bylo widzac jak ziewa i itd.....:-)
iryska
Ja też mam dzisiaj wizytę hura:-)
Kademi-trzymam kciuki za cukier
Kademi-trzymam kciuki za cukier
reklama