reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

eeee u mnie najpierw powiedzial tak "siusiaka nie widze" -16tc, potem na kolejnej wizycie 90% filipinka , zas 99% dziewczynka i za kazdym razem dawal zdjecie USG gdzie siusiora nie widac i pokazywal ze to sa wargi sromowe. A wczoraj nozki zlaczone razem i zero wspolpracy .

reklama
monia a Ty do tego szpitala na Grunwaldzką jeździsz ? Byłam tam nie tak dawno i kurcze nieźle tam ginekologię odpicowali.

mysza ja będę w świętokrzyskim centrum matki i noworodka na ul. prostej. to jest najlepszy w regionie...zreszta w tej jakiejś tam klasyfikacji ma III stopień - zwykłe i ciężkie przypadki ciąż i noworodków. na grunwaldzkiej to czarnów - nowy oddział wogóle, wsio nowe ale kadry brak. wszyscy najlepsi są na prostej. czarnów chciał ich przeciągnąć do siebie ale stawki i renoma nie taka... także nie wiem jak on funkcjonuje jako tako. zresztą nie mają sprzętu do ratowania noworodków jakby co... i odsyłają na prostą, a ty leżysz tam. słabo...

A czy ktoś wie czy wydruk zdjęcia jest refundowany przez NFZ? W pierwszej ciąży chodziłam do ginekologa prywatnie i oczywiście za zdjęcia dzidziusia nie musiałam płacić. Teraz chodzę do gin. z kasy chorych i kiedy poprosiłam o wydruk zdjęcia usłyszałam, że najpierw muszę za nie zapłacić.

jadzka ,jankesowa bardzo się ciesze ż wizyty udane :)
filil ale "jajca" :D Wazne że zdrowy bobasek :tak:

gosheek super ,że juz pośpisz w swoim łózeczku i do córci i męzulka wróciłaś:tak:

monia ja właściwie tylko wizualnie oceniam ten szpital. Byłam tam właśnie chyba przed remontem dawno temu jak był przed remontem i dramat, a teraz widzę że super.

gosheek super że do domku już Cię wypuścili.

hehe ale dzieciaczki nas w konia robią:p ja znam 2 takie przypadki. Mojej kuzynce 3 różnych lakerzy mówiło, że 100% dziewczynka i co, urodził się Patryk:-D znajomej tez mówili, że dziewczynka na 100% i też mają synka:-D więcej pomyłek jest w tą stronę, że mówia o dziewczynce a rodzi się chłopak:tak:

judys ty mnie tu nie nakrecaj:-Dbo ja sie nastawilam ze dziewuszka:-Dmi tez 3 lekarzy powiedzialo ze dziewuszka i teraz jak pojde to mam nadzieje ze sie pokaze jeszcze raz:-D
ja wczoraj na placu zabaw poznalam polozna z naszego szpitala..bardzo sie ciesze bo troche mnie uspokoila:tak:no i jest gaz wiec raczej skorzystam jakby co,sale sa dwuosobowe;-)

reklama
Do góry