eeee u mnie najpierw powiedzial tak "siusiaka nie widze" -16tc, potem na kolejnej wizycie 90% filipinka , zas 99% dziewczynka i za kazdym razem dawal zdjecie USG gdzie siusiora nie widac i pokazywal ze to sa wargi sromowe. A wczoraj nozki zlaczone razem i zero wspolpracy .
reklama
mysza ja będę w świętokrzyskim centrum matki i noworodka na ul. prostej. to jest najlepszy w regionie...zreszta w tej jakiejś tam klasyfikacji ma III stopień - zwykłe i ciężkie przypadki ciąż i noworodków. na grunwaldzkiej to czarnów - nowy oddział wogóle, wsio nowe ale kadry brak. wszyscy najlepsi są na prostej. czarnów chciał ich przeciągnąć do siebie ale stawki i renoma nie taka... także nie wiem jak on funkcjonuje jako tako. zresztą nie mają sprzętu do ratowania noworodków jakby co... i odsyłają na prostą, a ty leżysz tam. słabo...
A czy ktoś wie czy wydruk zdjęcia jest refundowany przez NFZ? W pierwszej ciąży chodziłam do ginekologa prywatnie i oczywiście za zdjęcia dzidziusia nie musiałam płacić. Teraz chodzę do gin. z kasy chorych i kiedy poprosiłam o wydruk zdjęcia usłyszałam, że najpierw muszę za nie zapłacić.
iryska
Fanka BB :)
goshek-no to fajnie że już w domku.Wypoczywaj :-)
love baby:)
jadzka ,jankesowa bardzo się ciesze ż wizyty udane
filil ale "jajca" Wazne że zdrowy bobasek
gosheek super ,że juz pośpisz w swoim łózeczku i do córci i męzulka wróciłaś
filil ale "jajca" Wazne że zdrowy bobasek
gosheek super ,że juz pośpisz w swoim łózeczku i do córci i męzulka wróciłaś
hehe ale dzieciaczki nas w konia robią ja znam 2 takie przypadki. Mojej kuzynce 3 różnych lakerzy mówiło, że 100% dziewczynka i co, urodził się Patryk znajomej tez mówili, że dziewczynka na 100% i też mają synka więcej pomyłek jest w tą stronę, że mówia o dziewczynce a rodzi się chłopak
marzenka21
judys ty mnie tu nie nakrecajbo ja sie nastawilam ze dziewuszkami tez 3 lekarzy powiedzialo ze dziewuszka i teraz jak pojde to mam nadzieje ze sie pokaze jeszcze raz
ja wczoraj na placu zabaw poznalam polozna z naszego szpitala..bardzo sie ciesze bo troche mnie uspokoilano i jest gaz wiec raczej skorzystam jakby co,sale sa dwuosobowe;-)
ja wczoraj na placu zabaw poznalam polozna z naszego szpitala..bardzo sie ciesze bo troche mnie uspokoilano i jest gaz wiec raczej skorzystam jakby co,sale sa dwuosobowe;-)
reklama
Madajka
Zaangażowana w BB
dobry wieczorek dziewczynki!ja jutro ide na usg w 3d czy ktoras juz byla czy plecacie czy odradzacie?