reklama
Love gratulacje, duży synek, 8+na tym etapie to chyba nie jest aż tak dużo.
Ede gratulacje, no to nadal niepewność do kolejnej wizyty.
Mali gratulacje, ja też byłam w szoku bo nastawiona na dziewczynkę a tu kompletować wyprawkę trzeba :-)
Gosheek dobrze, że z nerką lepiej, cewkę łatwiej wyleczyć.
Ede gratulacje, no to nadal niepewność do kolejnej wizyty.
Mali gratulacje, ja też byłam w szoku bo nastawiona na dziewczynkę a tu kompletować wyprawkę trzeba :-)
Gosheek dobrze, że z nerką lepiej, cewkę łatwiej wyleczyć.
K
_karolina
Gość
e-de- no ja bym też chłopaka obstawiała super wieści ważne że wsio dobrze :*
mali-no super :*
love- super wieści
Gosheek- zdróweczka :*
mali-no super :*
love- super wieści
Gosheek- zdróweczka :*
fillil
Zaangażowana w BB
hej GRATULUJE wszystkim dobrych wieści.
ja dzisiaj miałam wizyte i maluszek wazy 700 g wszystkie pomiary ok, lekarka stwierdziła że strasznie sie wierci... dokucza mi rwa kulszowa i raczej bedzie coraz gorzej, ale po porodzie przejdzie. nad morze moge spokojnie jechac mimo że to ponad 700 km. dzidziuś ułożony główką w dół. a teraz nowina Igor zmienił sie w Zuzie hehe pytanie tylko czy na 100 % chyba do porodu nie będziemy wiedzieć hehe
ja dzisiaj miałam wizyte i maluszek wazy 700 g wszystkie pomiary ok, lekarka stwierdziła że strasznie sie wierci... dokucza mi rwa kulszowa i raczej bedzie coraz gorzej, ale po porodzie przejdzie. nad morze moge spokojnie jechac mimo że to ponad 700 km. dzidziuś ułożony główką w dół. a teraz nowina Igor zmienił sie w Zuzie hehe pytanie tylko czy na 100 % chyba do porodu nie będziemy wiedzieć hehe
iryska
Fanka BB :)
fillil-powaznie mówisz z tą Zuzią?Kurcze a co lekarz tak na 100%potwierdził dziewczynkę i wykluczył Igorka?
fillil
Zaangażowana w BB
no w sumie to było tak w 17 tc powiedziała że na 99 % chłopak, no w 21 tc nie było nic widać, a dzisiaj mówi że bedzimey mieli drugą kobiete, że żadnych jajeczek nie ma hehe sama nie wiem czy się potem znów nie zmieni. ale w sumie wszystko mi jedno moze być niespodzianka do porodu. tylko ni eusmiecha mi się szykowanie ubranek dla chłopca i dziewczynki, chyba wypiore i uszykuje tylko te unisex a reszte podziele na 2 pudła i M bedzie prał jak będe w szpitalu hehe..
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
o kurcze laski, ale numer z tą zmianą płci
dobra to nie jest śmieszne bo ja mam wszystko różowe ... ale mała jest taka bezwstydna że raczej nie ma mowy o żadnych kulkach
dobra to nie jest śmieszne bo ja mam wszystko różowe ... ale mała jest taka bezwstydna że raczej nie ma mowy o żadnych kulkach