reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Dziewczyny dzięki :****

Wczoraj wróciłam bardzo późno i padłam.

Na wizycie ok. Mały człowiek ma dobre parametry, wszystko w normie. Waży 418. I... nie wiadomo czy to na pewno dziewczynka :) Ten lekarz powiedział, że pewności wcale nie ma ale maluszek ułożył się tak, że pomimo kilku podejść nie udało się podejrzeć na 100% - a ten lekarz nie powie jak nie jest pewny...

A ja już mam 3 pary różowych bodziaków :)

Love - ale masz już wielkiego maluszka :) Już waży tyle co worek cukru :) SUper! Gratki!

Byłam wczoraj na wizycie ;) Dowiedziałam się jaka płeć;) Będziemy mieć synka :szok:szok , od początku stawiałam na dziewczynkę :) z całego tego zachwytu nawet nie spytałam ile waży i ile mierzy ale 21 maja idę na 3D i tam już się na pewno spytam ;)

Love super wieści gratuluję !! :-) Ja też czekam na wyniki z glukozy mam znać w poniedziałek :-)
e-de, mali również gratuluję :-)
e-de jeszcze się okaże, że malutka zrobi ci psikusa :-p

love cudny duży dzidziuś!!! i zdrowy :-)
mali tak samo gratulacje!
edzia....Ty to coś kombinujesz kochana... prowadzisz jakąś grę psychologiczną ;-) patrzysz kto pierwszy wysiądzie... my czy mąż? hehehe nie no, żartuje. nadal obstawiam małą Alicję ;-) najważniejsze że zdrowa/y

monia - najbardziej cieszę się, że wszystko jak do tej pory jest OK. No dał mi ten lekarz do myślenia z tym, "że nie był by taki pewien tej dziewczynki"... :)
Mam nagraną płytkę z tej wizyty - ale oglądałam ją już tyle razy i nie ma żadnego fajnego ujęcia maluszka w miarę w całości... Badał po kolei wszystko. Widać było nawet dziurki w nosie. Raz przełączył na 3D - ale jakoś słabo wyszła ta focia...

Tutaj zasłania sobie twarzyczkę dwoma rączkami, część główki jest w "cieniu".

maluszek14052013r.png

mika - zrobimy razem imprezę ;) Bo najbliższe badanie USG wg "kalendarza" to 32tc????

reklama
hmm.... no to co jest poniżej strzałki, faktycznie daje do myślenia.... czyżby mama wróżka nad wróżkami miała rację? ;-)

Do góry