reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Hej:) ja również po usg,wszystko jest w najlepszym porządeczku. Tylko mały uparciuch nie chciał się do nas przodem odwrócić ,dupkę nam pokazywał,na szczęście udało się namówić maluszka i okazało się że mamy jajka więc na świecie przywitamy Bartusia:) Ważymy 400 gram,doktor stwierdziła że to duży chłopczyk:) Zgodnie z usg mamy 3 dni do przodu więc zaczęliśmy już 22 tydzień:)Wszystkim gratuluję zdrowych dzidzi. piękne imiona wybieracie dziewczyny.

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt:) no i potwierdzonych płci
Z tego co widze to leonek jakis maluśki jest, waży 360g... taki mi się też chudy na tym USG wydawał:( a jem za dwóch i prawie non stop;p ale też patrząc na te wykresy z badania połówkowego to w większości jest w normie lub poniżej normy:( trochę się zaczęłam martwic ,ale lekarz mówił, że wszystko w porządku...

izolda31, annaoj gratuluję udanych wizyt :-)

My również po Jaśmina waży 333g jak tak was czytam to moja to takie tititi maleństwo :confused: Badanie wyszło ok ale za 2 tygodnie musimy je powtórzyć bo dzidzia tak się obróciła, że lekarz nie mógł sobie w 100% serduszka pooglądać i powiedział, że chce to zrobić jeszcze raz ,tak że 10.05 kolejna wizyta i znowu malutką zobaczymy :-D Dostaliśmy płytkę z całego badania i fajnie widać jak sobie ziewała :-D

dziewczyny super wiadomości...gratuluje :tak::tak::tak:

wymiarami bym sie nie przejmowała, na tym etapie dzieci juz sie rozwijają po swojemu i nie muszą iść książkowo. Jedne będą większe a drugie mniejsze. Jak dla mnie to lepiej niech sie mniejsze rodzi bo jeszcze trzeba tego dzidziola wypchnąć na świat :-D ... druga sprawa że dzieci czesto przybierają skokowo i na następnej wizycie moze sie okazać że miało właśnie taki skok i wszystkie wymiary wyjdą powyżej normy.

reklama
Do góry