reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Cieszę się dziewczyny, że wszystkie badania wyszły Wam dobrze:-).

Moja królewna na połówkowym prenatalnym też ładnie się zaprezentowała. Wszystko rozwija się w normie. Serduszko, żołądek, pęcherz,przepona,mózg-obraz prawidłowy. I kawał baby z niej. Waży ~440g

ciesze się że wszystkie wizyty udane :-):-):-):-):-)

aaaaah jaki cudowny dzień :-)

sis - macie już wybrane imię? :-p ... no i faktycznie to juz kawał baby :-p:-p:-p

cały czas patrze na zdjęcie i się napatrzeć nie mogę :sorry::sorry::sorry:

Mag_dzia- robiła mi USG, ale nasze wizyty wyglądają tak, że najpierw rozmawiamy (więc jej opowiadałam o tych bólach w podbrzuszach i dziwnych skurczach co jakiś czas) potem idziemy na fotel i na koniec USG. No i tym razem było tak samo, na USG sprawdziła na szybko dzidzie a potem skupiała się na łożysku czy się nie odkleja, mierzyła coś z szyjką itp. Za półtora tygodnia połówkowe więc nadrobię :) Już mi przeszło :)

Gratuluję udanych wizyt reszcie mamuś :*

lori zdjęcie pięęęękne! ależ ona urocza! nie dziwie Ci się, że chcesz już ją tulić. :-)
ciekawa jestem ile mój szkrab waży. wkółko słyszę...wyjątkowo duże dziecko! byle do 7.05!

reklama

To i ja się dołącze do gratulacji cudownych wizyt i dziele radość z Wami dziewczynki :)

Same dobre nowinki :-)

Lori piękna córeńka :tak:

Widzę że po weekendzie majowym będzie sporo wizyt połówkowych
się będą posty sypać jak szalone :)
Ja idę 8 maja - już się doczekać nie moge ! :rofl2:
mam nadzieje że też taką buziunie zobacze jak Lori :-p

Do góry