reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
love mnie tez celluit wyszedl:sorry2:trudno..nie wyjde w krotkich spodenkach.....w same lato to tylko sukienki do kolan conajmniej i spodenki tez do kolan bo w krotszych nie wyjde.
annaj bedzie dobrze:-)
super ze wizyty udane;-)

hej dziewczyny tez mam celulit......tzn zawsze mialam ......ale zeby sie go pozbyc szotka taka do masazu z duzymi wypustkami i smarowac sie midem i trzec w wannie lub zarnami kawy......polecam!!!!!pomaga!

Mika - kto wie, może akurat sie nad matką zlituje i pokarze co trzeba :-)

Galaxia - ja tez od początku przytylam 6 kg, warto wiedziec że to prawidłowy przyrost :-p

Ja na razie smaruje piersi i brzuch oliwką ( słyszłam, że dziewczyny bardziej chwaliły niż kremy na rozstępy, chociaż na krem się może przerzucę jak brzuch zacznie być większy ) ale o udach nie pomyślałam :-p
Galaxia dobrze, że wszystko w porządku :-)
Pocieszyłyście mnie z tą wagą bo też przytyłam jakieś 6kg od początku ciąży :-)

kademi, galaxia gratuluję wizyt! super że wszystko dobrze z dziećmi. pewniaków na chwilę obecną mamy 8:7 z przewagą dziewczynek, o ile nic nie pokopciłam. jak u mnie się potwierdzi siusiak to wyrównam! :-p
galaxia nanieś może proszę nowe płcie. ranking musi być! a co! :-) noi cieszę się, że odpoczniesz. przyda Ci się troche lenistwa...

ja tam sie niczym nie smaruje i tak mam pełno bialych rozstepow od nadwagi wiec szkoda mi kasy, moj kocha mnie taka jaka jestem :-p

mam nadzieje jeszcze nie przytyc wiecej niz 7 kg

reklama
Oliwka jest bardzo wydajna koszt ponad 10 zł zależy od sklepu a ja od początku ciąży mam jeszcze ponad pół :-) I nie narzekam, zawsze coś tam skórę nawilży :-) Mój chyba też by wolał żebym się nie smarowała bo potem jednak ciało mam z oliwki tłuste ale ja to robie dla siebie bo mam niestety tendencje do rozstępów itp paści :-(

monia~
Ładny wynik prawie pół na pół chłopców i dziewczynek:-D

Do góry