reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
love mnie tez celluit wyszedl:sorry2:trudno..nie wyjde w krotkich spodenkach.....w same lato to tylko sukienki do kolan conajmniej i spodenki tez do kolan bo w krotszych nie wyjde.
annaj bedzie dobrze:-)
super ze wizyty udane;-)

hej dziewczyny tez mam celulit......tzn zawsze mialam ......ale zeby sie go pozbyc szotka taka do masazu z duzymi wypustkami i smarowac sie midem i trzec w wannie lub zarnami kawy......polecam!!!!!pomaga!

Mika - kto wie, może akurat sie nad matką zlituje i pokarze co trzeba :-)

Galaxia - ja tez od początku przytylam 6 kg, warto wiedziec że to prawidłowy przyrost :-p

Ja na razie smaruje piersi i brzuch oliwką ( słyszłam, że dziewczyny bardziej chwaliły niż kremy na rozstępy, chociaż na krem się może przerzucę jak brzuch zacznie być większy ) ale o udach nie pomyślałam :-p
Galaxia dobrze, że wszystko w porządku :-)
Pocieszyłyście mnie z tą wagą bo też przytyłam jakieś 6kg od początku ciąży :-)

kademi, galaxia gratuluję wizyt! super że wszystko dobrze z dziećmi. pewniaków na chwilę obecną mamy 8:7 z przewagą dziewczynek, o ile nic nie pokopciłam. jak u mnie się potwierdzi siusiak to wyrównam! :-p
galaxia nanieś może proszę nowe płcie. ranking musi być! a co! :-) noi cieszę się, że odpoczniesz. przyda Ci się troche lenistwa...

ja tam sie niczym nie smaruje i tak mam pełno bialych rozstepow od nadwagi wiec szkoda mi kasy, moj kocha mnie taka jaka jestem :-p

mam nadzieje jeszcze nie przytyc wiecej niz 7 kg

reklama
Oliwka jest bardzo wydajna koszt ponad 10 zł zależy od sklepu a ja od początku ciąży mam jeszcze ponad pół :-) I nie narzekam, zawsze coś tam skórę nawilży :-) Mój chyba też by wolał żebym się nie smarowała bo potem jednak ciało mam z oliwki tłuste ale ja to robie dla siebie bo mam niestety tendencje do rozstępów itp paści :-(

monia~
Ładny wynik prawie pół na pół chłopców i dziewczynek:-D

Do góry