reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

:-):-):-) wszystko super dobrze wyniki krwi rewelacyjne.Za cukier zostałam pochwalona a nawet mam nakaz grzeszenia co jakiś czas.Wizyta miła mój gin zapytał mnie jak ma schudnąć śmiał się że on wie co i jak bo przecież zasady pacjentkom tłumaczy ale ja mam powiedzieć jak męża odchudziłam haha.Musiałam całe nasze menu powiedzieć-dobrze że płytkę mam z badania mogę na spokojnie się jeszcze raz przyjrzeć.No i kochane druga dziewczynka:-p Jesteśmy z M.szczęśliwi bo tak po cichu liczyliśmy

reklama
mag_dzia - super uchwycone rączki na główce. Świetna pamiątka :-) ... imię śliczne :tak:

Iryska - tak coś czułam że Amelka będzie miała siostrzyczkę :-) macie juz wymyślone imię? .... ja dzisiaj siedze sobie na ławeczce na placu zabaw i słysze jak dziewczynki krzyczą " Julka duża goń Julkę małą i ty Julka trzy też uciekaj" :-D
super że glukoza cały czas pod kontrolą :-)

mag_dzia, iryska
Gratuluję dziewczynek !!:)

Ja już też po wizycie,oj wyczekałam się w poczekalni bo dużo pacjentek było a wszystkie ciężarne :-) Lekarz potwierdził nic nie wyrosło nadal dziewczynka, tak że rośnie nam malutka Jaśminka :-)
Lekarz śmiał się, że figlara bo trzymała rączkę między nóżkami :-D No i podczas badania kopała mamusie po pęcherzu moczowym,zbój jeden :-D
W piątek prenatalne, po którym mam dostać płytkę z filmikiem :-) Ale mam fajny humorek super tak swoje maleństwo zobaczyć :-)

reklama
galaxia przyrost idealny ! Ja mam z 6 kg na + takze jest w miare ok ...tylko cellulit mi wyszedł na dupince i nogach, a nigdy nie miałam :) hihih cóż za dramat hahaha!

mika trzymam kciuki żeby się 7.05 dzieciątko ujawniło :)
Ja ide dzień po Tobie na wizyte połówkową i 3D :)

Do góry