reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

:-):-):-) wszystko super dobrze wyniki krwi rewelacyjne.Za cukier zostałam pochwalona a nawet mam nakaz grzeszenia co jakiś czas.Wizyta miła mój gin zapytał mnie jak ma schudnąć śmiał się że on wie co i jak bo przecież zasady pacjentkom tłumaczy ale ja mam powiedzieć jak męża odchudziłam haha.Musiałam całe nasze menu powiedzieć-dobrze że płytkę mam z badania mogę na spokojnie się jeszcze raz przyjrzeć.No i kochane druga dziewczynka:-p Jesteśmy z M.szczęśliwi bo tak po cichu liczyliśmy

reklama
mag_dzia - super uchwycone rączki na główce. Świetna pamiątka :-) ... imię śliczne :tak:

Iryska - tak coś czułam że Amelka będzie miała siostrzyczkę :-) macie juz wymyślone imię? .... ja dzisiaj siedze sobie na ławeczce na placu zabaw i słysze jak dziewczynki krzyczą " Julka duża goń Julkę małą i ty Julka trzy też uciekaj" :-D
super że glukoza cały czas pod kontrolą :-)

mag_dzia, iryska
Gratuluję dziewczynek !!:)

Ja już też po wizycie,oj wyczekałam się w poczekalni bo dużo pacjentek było a wszystkie ciężarne :-) Lekarz potwierdził nic nie wyrosło nadal dziewczynka, tak że rośnie nam malutka Jaśminka :-)
Lekarz śmiał się, że figlara bo trzymała rączkę między nóżkami :-D No i podczas badania kopała mamusie po pęcherzu moczowym,zbój jeden :-D
W piątek prenatalne, po którym mam dostać płytkę z filmikiem :-) Ale mam fajny humorek super tak swoje maleństwo zobaczyć :-)

reklama
galaxia przyrost idealny ! Ja mam z 6 kg na + takze jest w miare ok ...tylko cellulit mi wyszedł na dupince i nogach, a nigdy nie miałam :) hihih cóż za dramat hahaha!

mika trzymam kciuki żeby się 7.05 dzieciątko ujawniło :)
Ja ide dzień po Tobie na wizyte połówkową i 3D :)

Do góry