reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
My juz po badanich połówkowych:)))
Wszystko w porządku, a mój Leoś jest piękny! :) leos.png

Załączniki

• leos.png
    leos.png
    98 KB · Wyświetleń: 62
Judyś śliczna fota :-) I dobrze, że wszystko w porządku :-)
Galaxia ja mam kolejną wizytę ( nie licząc piątkowego badania) na 20 maja i w tygodniu przed wizytą mam zrobić wlaśnie badanie tej ohydnej glukozy 75 ale u mnie lekarz powiedział, że mam przynieść ze sobą cytrynę podobno położna mi jakąś miksturę z tego przyrządzi łatwiejszą do przełnięcia:confused:
To ja też się pochwalę wczorajszym zdjęciem Jaśminki :-)
imag0229cb.jpg

Załączniki

• imag0229cb.jpg
    imag0229cb.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 75
Widze ze chodzimy podobnie :-) Tez mam na 20 maja

a mi w przychodni powiedziala babka ze glukoze mam sobie przygotowac juz w domu a jak przyjde i pobiora mi kew to tylko wypic

Super fotka :-)

Kademi, Judyś, cudowne zdjęcia! Jeszcze nidy nie widziałam tak wyraźnych fotek. A ja na 3d się nie wybieram bo lekarz mówi, że z bliźniakami słabo wyjdzie, a poza tym nie mają tak wysokiego cennika... może to lepiej.

Galaxia, ja się wybieram na glukozę, też 75 g w poniedziałek. Strasznie tego nie lubię, bo trudno mi wytrzymać tyle godzin bez jedzenia i picia. Po godzinie jestem już taka głodna, że ta słodka glukoza to dla mnie zbawienie:-) Ale Tobie współczuję, że po badaniu do pracy, weź ze sobą jakieś jedzenie, żebyś po drodze nie zasłabła.

Galaxia
Jestem ciekawa czy ta cytryna coś pomoże :-p lekarz widząc moją minę na samą myśl o tym ( dużo się naslucham od dziewczyn, że to ohyda) powiedział " Spokojnie proszę mi zaufać " ciekawe czy sam próbował :-D

Wazka123
Nam praktycznie co wizytę robi takie właśnie zdjęcia.Poszukam chyba mam na kompie to wrzucę wcześniejsze

Mam zdjęcie zrobione w 12 tygodniu, bardzo je lubię bo tak słodko się rączką zasłoniła :-D
imag0212zc.jpg

Załączniki

• imag0212zc.jpg
    imag0212zc.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Kademi,Judyś-piękne zdjęcia:-):-):-)
Galaxia-ja cytryny nie dałam bo to tak szybko gęstnieje że pielęgniarka nie zdążyła.To naprawdę okropne w smaku ja chyba teraz już nie dałabym rady tego wypić po 2,5 roku unikania słodkich rzeczy.Jedno szczęście że w tej ciąży tego nie muszę robić

reklama
Do góry