reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
M to zz dumy pęka :-) Swój plan życiowy zrealizuje do 30 :-) szczęśliwy jak nie wiem bo marzyło mu się zawsze najpierw synek potem córeczka... A moich rodziców wzięłam potem do sklepu bo na mieście byli z młodym i ściągnęłam różowe bodziaki z wieszaka, ależ się ucieszyli... A młody do mnie: mamo będe miał siostrzyczke? ale fajnie" i zaczął mi podawac z wieszaków rózowe ubranka...

Gratuluje Dziewczyny cudnych wiesci:)

My tez juz po polowkowym. Podobno wszystko ok. Maluszek sie rozwija prawidlowo i skacze jak po jakis dopalaczach:) Lozysko sie podnioslo wiec cesarka mi na szczescie nie grozi:)
Musze sie tez pochwalic, ze fasola moja jak na zamowienie rozlozyla nogi i zobaczylam na monitorze pokaznych rozmiarow przyrodzenie, M sie smial, ze on wiekszego nie ma:pP Tak wiec watpliwosci nie ma i potwierdzenie synusia dostalismy. Bedzie wiec parka.
Prawdopodobnie stanie na Nikodemie bo M na nic innego sie nie zgodzi bo moje pomysly to podobno "co jeden to lepszy", a jako, ze Nikodem mial byc juz kilka lat temu i M zdazyl sie do tej mysli przyzwyczaic to nedzie maly Nikuś:) Fajnie w koncu spersonalizowac moja fasole:))

hejka
gratulacje dla wszystkim mamusiek...

my tez wczoraj bylismy na USG wszystko ok dziecko zdrowe. Iguś waży już 400 g i ma ponoć bardzo dlugie nogi. ułożony posladkowo jeszcze. powiedziała że będzie miała to moje spojenie na uwadze na razie się nie rozeszło.

reklama
Jadzka - gratuluje córy:tak:

Masala - super że Synuś potwierdzony :-) ... imię śliczne. Ciekawa jestem jakie mialaś "lepsze" propozycje :-D

Fillil - uuuuuf dobrze że z tym spojeniem wszystko dobrze. Lekarka jakoś ten ból tłumaczyła?

Do góry