reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Gosheek, Madajka gratuluję zdrowych dzieciaczków. Super, że maleństwa tak pięknie się rozwijają. Dzisiaj podglądałam też na usg moje maleństwo. Wszystko ok, choć dzidziuś wstydliwy i nie lubi być podglądany. Nic między nóżkami nie wyrosło od ostatniej wizyty, także na 99,9% będzie Jagódka:tak:Waży 236 gramów i z usg jest o tydzień większa niż z OM.

reklama
Gratuluje kochane udanych wizyt !!!
Madajka ciesze się że wszystko ok ;)
Gosheek Ty zawsze masz takie piękne foty z usg pewnie mega dobry sprzęcior:)

Ja również dziś byłam u moje na NFZ ( połówkowe ) Ginek ogólnie fajny ,ale wszystko tak szybko szybko wiadomo :)
Synuś już na 200% mam na to dowód :tak:
Zdrowy ,ruchliwy i też wstydliwy ...
Wszystkie pomiary prawidłowe - serduszko , przepływy ,nereczki ,woreczki ,pępowinki i te sprawy bardzo dobrze .
Wyszło mi tylko zakażenie dróg moczowych i dostałam 1 saszetkowy antybiotyk MONURAL ponoć pomaga zobaczymy ...
Mój szkrabek waży uwaga ..: +- 420gr :szok:

a oto ON ( poki co bez imienny bo nadal brak pomysłów:confused: )
SAM_1992.jpgSAM_1993.jpg

Załączniki

• SAM_1992.jpg
    SAM_1992.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 59
  • SAM_1993.jpg
    SAM_1993.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 61
love gratulacje :)

mi gin też przepisał ten monural, najpierw kazał posiew zrobić i jak nic z niego nie wyjdzie to wziać ten monural...chyba zakrecony troszke był :) jedną dawkę niby mam, jeszcze nie wykupiłam bo posiewu nie zrobiłam

ameba mi kazał trzasnąc odrazu bo przez 20 dni zjadłam 120 tab uroseptu a tu coraz gorzej... bakterie w moczu mam 1420,20 a norma do 500.
Zaraz ide se łyknąć :p Bo mówił że lepiej na noc na pusty pęcherz !
za 2 tyg mam zrobić normalny mocz i jak będzie żle to mam przyjść po skierowanie na posiew i inny antybiotyk .

love - ekstra! ... pierwszy raz mało widze na zdjeciu, ale najważniejsze że lekarz powiedział że wszystko jest poprawne :tak: ... posiew najlepiej zrobić od razu i nie czekać. Ja prywatnie płaciłam coś ok 20 zł wiec nie był to duzy majątek a taki wynik bardzod użo pokazuje i najlepiej od razu dobrze sie leczyć.

galaxia - myśle że u ciebie to juz tylko kwestia dni i kopniaki polecą od razu serią :-p:-p:-p

reklama
Do góry