reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

goshek-jak fajnie widać normalnie dzidziol:-) Co do kosztów aż się boję bo musze zrobić badania teraz tarczycowe,toksoplazmozy itp plus wizyta plus moje paski do glukometru aaaaaaaaaa!!!!!!!!

reklama
:) miło popatrzeć na Twojego synka gosheek
a015.gif
. Ja idę we wtorek,chciałam zabrać synka ale mam na 14-tą i on nie chce rezygnować ze szkoły. Poproszę więc o nagranie na płytkę :)

Super zdjęcie i świetnie, że wszystko ok :-) Foto schować na pamiątkę i będzie sobie kiedyś oglądał jak urośnie :-)
No najgorsze to koszta ja też w poniedziałek mam normalnie wizytę a parę dni później drugie prenatalne i pewnie jakieś badania się pojawią wolę nie myśleć ile pójdzie kasy, ale tak jak piszecie maleństwo jest najważniejsze :)

Dzieki dziewczyny:)
Po wczorajszej wizycie jestem cala w skowronkach i swiat jest piekniejszy.
mika.k tak dokladnie Ci nie powiem co i jak z tym badaniem bo za bardzo wczoraj na wizycie sie podniecalam widokiem na ekranie i nie slupialam sie na badaniu. Jedyne co wlatywalo mi do uszu ze słów Pani doktor to "... tu jest wszystko w porzadku..." :). Ale mniej wiecej wiem ze sprawdzala nerki, pęcherz moczowy, żołądek, serce bardzo dokladnie i przepływy między komorami, czy prawidłowo są skrzyzowane główne naczynia serca, ciągłośc kregoslupa, mózg i przepływy w mózgu, sprawdzala stosunek obwodu klatki piersiowej do obwodu główki i nie pamietam co jeszcze.
Aha i zapomnialam dodać ze maluch waży juz 333 g. :)

reklama
Madajka, Gosheek gratuluje wizyt i zdrowych dzieciaczków!!!!

To takie super uczucie zaraz po wizycie nie??? wręcz uskrzydla;)

A co do kasy...ech szkoda gadać ile to wszystko kosztuje:szok: No ale czego się nie robi na naszych pociech;)

Do góry