Love, Katjoshka Gratulacje chłopczyków Nasze pojedyncze dziewczynki będą miały pięknych kawalerów na przyszłość U mnie w rodzince same chłopaki więc się wszyscy z naszej Juleczce bardzo cieszą a teściu to już w ogóle bo od zawsze mu się marzyła dziewczynka Mam nadzieję tylko że Juleczce ptasiorek nie urośnie bo na razie wcześnie jest Więc wszystko się może jeszcze zdarzyć
reklama
iryska
Fanka BB :)
katjoshka,love-gratuluje wizyt i stwierdzonych siusiaków:-)
-Lorelain-
Mysza - bede trzymała kciuki! o której masz wizyte?
-Lorelain-
Mysza - koniecznie nafaszeruj się na noc, zwłaszcza czosnkiem. Może postawi Cię to na nogi. Daj szybko znać po wizycie
love baby:)
DZIĘKUJE DZIEWCZYNY :*
monia dziękuje :* imion brak ... no kurcze MILAN mi się podoba tylko a moj D uparcie że nieeee a to ja mam wybrać !
On dla córki wybierał Zuzia a ja chciałam MIE (Mije ) Tak jak Sanya ma córcie.
Love się cieszy z edkiem
magdzia no właśnie coś mi póżno jak na to połowkowe ,no cóż tak mi kazał przyjść i 3D /4D Zrobi w gratisie z płytką więc nie sapałam
A jeszcze 16.04 ide do drugiego mojego ginka na NFZ to akurat będzie połowa 21tc wię luzikowo
marzenka bo ja mam na suwaczku ustawiony termin z USG na 1 września i tak zostawiam poki co tez 1 wrzesień żeby się wrześnióweczką czuć hihii
monia dziękuje :* imion brak ... no kurcze MILAN mi się podoba tylko a moj D uparcie że nieeee a to ja mam wybrać !
On dla córki wybierał Zuzia a ja chciałam MIE (Mije ) Tak jak Sanya ma córcie.
Love się cieszy z edkiem
magdzia no właśnie coś mi póżno jak na to połowkowe ,no cóż tak mi kazał przyjść i 3D /4D Zrobi w gratisie z płytką więc nie sapałam
A jeszcze 16.04 ide do drugiego mojego ginka na NFZ to akurat będzie połowa 21tc wię luzikowo
marzenka bo ja mam na suwaczku ustawiony termin z USG na 1 września i tak zostawiam poki co tez 1 wrzesień żeby się wrześnióweczką czuć hihii
reklama
marzenka21
mysza ten syrop *spam* bralam bardzo fajny jestmi pomogl od tamtej pory tylko gardlo mnie czasem poboli
a ten tantum verde to ja nie moge se psikac bo odruch wymiotny mam;-)
a ten tantum verde to ja nie moge se psikac bo odruch wymiotny mam;-)