reklama
Love gratuluje kawał chłopaka! U nas w rodzinie tez same dziewczynki się rodzą i wszyscy na chłopaka czekają ale ja prawdopodobnie również dziewczynkę noszę (nie potwierdzone na 100%)
A mnie lekarz powiedział że to połówkowe to trzeba robić miedzy 18 a 22 tygodniem...
A mnie lekarz powiedział że to połówkowe to trzeba robić miedzy 18 a 22 tygodniem...
marzenka21
Fanka BB :)
love to ci chlopina ladnie urosl:-)
he he juz sobie wyobrazam jak zes szybko sie ubierala hehhe
kochana ja tez mam pierwszy termin na 27 sierpnia a ja dzis zaczelam 20tydzien a ty 19..hmmmmmmmmmm swoja droga ciekawa jestem ktorego dnia urodze;-)
he he juz sobie wyobrazam jak zes szybko sie ubierala hehhe
kochana ja tez mam pierwszy termin na 27 sierpnia a ja dzis zaczelam 20tydzien a ty 19..hmmmmmmmmmm swoja droga ciekawa jestem ktorego dnia urodze;-)
Madajka
Zaangażowana w BB
wow gratulacje dziewczyny!!!super wiesci!!!!ja musze jeszcze poczekac zeby mi powiedzinao co mam w srodeczku!!!!az do 20 kwietnia......ahhhhhhh nie moge sie doczekac!!!!ale gratuluje!!!!
-Lorelain-
Fanka BB :)
love - toż to juz duży facet hehe całe 25 cm :-):-):-)
u mnie sami chłopcy sie rodzą, autentycznie ani jednej dziewczynki wiec dojścia do różowego znikąd i wreszcie Olcia się trafiła :-)
ale to chyba jakoś co drugie pokolenie sie układa, bo ja z kolei mam same kuzynki i żadnych kuzynów :-)
u mnie sami chłopcy sie rodzą, autentycznie ani jednej dziewczynki wiec dojścia do różowego znikąd i wreszcie Olcia się trafiła :-)
ale to chyba jakoś co drugie pokolenie sie układa, bo ja z kolei mam same kuzynki i żadnych kuzynów :-)
reklama