reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

to ja dziś chyba jedyna miałam wizytę ;-) wszystko jest ok mały rośnie ale wolę nie wiedzieć ile waży żeby się nie stresować :baffled: ginka powiedziała że urodzę przed terminem- niezłe odkrycie...:eek: a jak z rodzeniem mi nie pójdzie to 28 marca mam się jeszcze stawić na wizycie...

reklama
zeberka to się wyłamałaś dziś :) gratki udanej wizyty i zdrowego maluszka:) ja jutro mam wizytę, ale już mi się nie chce na nie chodzić i wdrapywać na fotel:sorry:, mam nadzieję, że jutro wszystko ok będzie i już zero wizyt tylko poród mnie czeka :happy:

Hej Dziewczynki :)
Zeberka gratki wizyty :)

Ja dzisiaj tez wizytowalam :) maly skakal wiec niewiele bylo widac. Waga 2300, glowka w dol :) :) lekaz zabral mnie na porodowke i wszystko super tylko modle sie o wolny basen w dzien porodu (bo 1 jest)Balam sie ze beda krzyki ale nie slyszalam zadnej rodzacej, za to widzialam mamy ze slodkimi maluszkami...

reklama
Do góry