reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
kasiagaw nie będę miała już wizyty u lekarza prowadzącego bo wyniki krwi i moczu ok. Pessar trzyma, nie ma rozwarcia, nie mam skurczy więc teraz dopiero 28 marca mam się stawić w szpitalu na cięcie.

Renatal a czemu tak wcześnie umówili Cię na cesarkę? Na kiedy masz termin? Bo wg suwaczków mamy 2 dni różnicy...

Dziewczyny- ogromne gratki udanych wizyt i wyznaczonych terminów spotkania z Maleńtwami!!!
Kasia- u mnie cc, bo taka decyzja gina z powodu wady wzroku i pierwszej cesarki.
Martolinka- co do ładnego terminu, to moja starsza córcia jest z 9 kwietnia- takie prawie bliźniaki by były( pomijając 11 lat różnicy:-D ), ale to w tym roku Wielkanocny Poniedziałek, więc raczej odpada:sorry2:

g_agnes termin mam na 14 kwietnia ale mój syn jest dużym dzieckiem (w 35tyg,2 dni ważył 3200) i niestety ma dużo powiększoną miedniczkę. Jeżeli miedniczka dalej będzie rosła w takim tempie jak rośnie będzie zagrożeniem dla nerki. Dlatego cc będzie na przełomie 37/38 tygodnia. Bardzo chciałam rodzić naturalnie ale, że rok temu miałam cesarkę nie mogą mi teraz podać środków na wywołanie porodu. Dlatego rodzę w klinice 200km od domu z dala od jakiejkolwiek rodziny i znajomych:-( ale ze specjalistami którzy zajmą się moim synkiem.

reklama
Do góry