reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

anussia szkoda że nie miałaś okazji jeszcze zobaczyć swojej kruszynki:-( ale jutro zobaczysz i się uspokoisz:tak::-)już trzymam kciuki &&&&&&
mamiDo gratuluję sporego brzdąca:tak:
Ziewaczka ja z Nikolą miałam bardzo niskie ciśnienie ale wszystko ok i miałam więcej energii niż teraz przy wyższym:baffled:

reklama
A ja byłam dziś po kolejne skierowania na badania i pokazałam z krwi i z moczu.Wszystko dobrze tylko ten mocz.Pan doktor popatrzył i stwierdził że jest dobrze bo mimo białka i krwi to nie ma żadnych bakterii.A to białko i krew to u mnie norma bo mam chore nerki. Konieczna kontrola u nefrologa aby mnie miał pod stałą kontrolą. A dokładniejsze badania i USG to w czwartek na 15.15.

Edytka- to dobrze, że wyniki w porządku, mam nadzieję, że nefrolog Cię szybko przyjmie. Trzymam kciuki za Twoją czwartkową wizytę:-)

Kurcze ja ma w sobote pierwsze prenatalne (przezierność karku itp.) juz nie moge se doczekać. A w poniedziałek do gina prowadzacego. Nie wytrzymie tak długo!

augustynka dasz znać co i jak, ja się planuje zarejestrować koło 13 tygodnia myślę że to wypadnie jakoś koło 15.10 :)

Ale jestem obrotna.Odwiozłam Gabrysię do szkoły i pojechałam na stację dializ bo tam przyjmuje lekarz nefrolog.Pielęgniarka poszła po ordynatora a On przyjął mnie od ręki. Oczywiście nie jest źle. Mam codziennie mierzyć ciśnienie i obserwować czy pojawiają się obrzeki. Pytał czy jestem na zwolnieniu bo o pracy nie ma mowy bo muszę dużo trzymać nogi wysoko i jak najmniej w pozycji stojącej i siedzącej. Mam sprawdzać często kreatyninę i mocznik. No i na te rzeczy mam być wyczulona to wtedy będzie dobrze.A i jeszcze duuużo pić. Dał mi skierowanie na dobową zbiórkę moczu, kreatyninę , mocznik i kwas moczowy.Dziś jeszcze zrobiłam badania na toksoplazmozę i Hiv. Jutro wizyta.

reklama
Do góry