reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

anussia szkoda że nie miałaś okazji jeszcze zobaczyć swojej kruszynki:-( ale jutro zobaczysz i się uspokoisz:tak::-)już trzymam kciuki &&&&&&
mamiDo gratuluję sporego brzdąca:tak:
Ziewaczka ja z Nikolą miałam bardzo niskie ciśnienie ale wszystko ok i miałam więcej energii niż teraz przy wyższym:baffled:

reklama
A ja byłam dziś po kolejne skierowania na badania i pokazałam z krwi i z moczu.Wszystko dobrze tylko ten mocz.Pan doktor popatrzył i stwierdził że jest dobrze bo mimo białka i krwi to nie ma żadnych bakterii.A to białko i krew to u mnie norma bo mam chore nerki. Konieczna kontrola u nefrologa aby mnie miał pod stałą kontrolą. A dokładniejsze badania i USG to w czwartek na 15.15.

Edytka- to dobrze, że wyniki w porządku, mam nadzieję, że nefrolog Cię szybko przyjmie. Trzymam kciuki za Twoją czwartkową wizytę:-)

Kurcze ja ma w sobote pierwsze prenatalne (przezierność karku itp.) juz nie moge se doczekać. A w poniedziałek do gina prowadzacego. Nie wytrzymie tak długo!

augustynka dasz znać co i jak, ja się planuje zarejestrować koło 13 tygodnia myślę że to wypadnie jakoś koło 15.10 :)

Ale jestem obrotna.Odwiozłam Gabrysię do szkoły i pojechałam na stację dializ bo tam przyjmuje lekarz nefrolog.Pielęgniarka poszła po ordynatora a On przyjął mnie od ręki. Oczywiście nie jest źle. Mam codziennie mierzyć ciśnienie i obserwować czy pojawiają się obrzeki. Pytał czy jestem na zwolnieniu bo o pracy nie ma mowy bo muszę dużo trzymać nogi wysoko i jak najmniej w pozycji stojącej i siedzącej. Mam sprawdzać często kreatyninę i mocznik. No i na te rzeczy mam być wyczulona to wtedy będzie dobrze.A i jeszcze duuużo pić. Dał mi skierowanie na dobową zbiórkę moczu, kreatyninę , mocznik i kwas moczowy.Dziś jeszcze zrobiłam badania na toksoplazmozę i Hiv. Jutro wizyta.

reklama
Do góry