reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

augustynka- trzymamy kciuki by ćwiczenia jednak przyniosły oczekiwany rezultat :tak:
kasia- 1 kg :szok: z Ciebie jest dobry agent :-p ja się będę cieszyć jak będę miała tyle przez 2 tyg ,bo coś czuje ,że się rozkręciłam z moją wagą..
sonisia- jak odejdą wody to może nie na złamanie karku, ale trzeba się zbierać do szpitala, zawsze jest już ryzyko infekcji, mogą być nie do końca czyste wody, odpukać może wypadać pępowina (tfu, tfu) i trzeba być po prostu pod kontrolą bo maluszek nie ma już żadnej bariery ochronnej ;-)

My dziś wizytujemy również ,ale na 18:30 :tak:

reklama
dziewczyny, znacie się na wynikach krwi? wyszły mi złe neurocyty i monocyty...

dokładnie 7,26 Neurocytów (zakres prawidłowy wynosi 1,56 - 6,13)
i 0,57 Monocytów (zakres prawidłowy wynosi 0,24 - 0,36)

co się z tym powinno zrobić? wizytę u ginki mam dopiero za tydzień i nie wiem czy powinnam się z nią wcześniej konsultować, czy mogę z tym poczekać...?

Ja była dzis na krótkiej wizycie, dowiedziałam sie że na szczęście nie mam paciorkowca, na ktg zapisał sie piekny wielki skurcz :-D bezbolesny na szczęście...Następna wizyta za 2 tyg, ale od poniedziałku mam juz "zgodę" na rodzenie więc zobaczymy czy do niej dojdzie :-)

Ja dzisiaj też po wizycie. Szyjka trzyma i dostałam skierowanie na badania bo mi puchną nogi. I mamy się wtedy zastanowić co z tym robić czy wystarczy zwiększyć leki na ciśnienie.

robaczku, kasiagaw, ziewaczka, kinga, julianna i edyta gratuluję udanych wizyt :tak: robaczku to ty jeszcze mnie prześcigniesz:-D super że znasz już datę porodu :tak: mamido, magda85 i agata89 jak tam po wizytach??? kivinko trzymam &&& za jutrzejszą wizytę :tak: augustynka i myszka mam nadzieję że wasze babelki jeszcze się odwrócą :tak:

Julianna- gratki wizyty
Edytka- mam nadzieję, że szybciutko znajdziecie przyczynę opuchlizn!!!

U nas na wizytce wszystko w porządeczku, Tymuś rośnie i wierci się niesamowicie, no i u mnie też już definitywnie będzie cesarka- taka decyzja gina- następna wizyta 26 i będziemy się "umawiać"

Kivinko trzymam kciuki za jutrzejszą wizytkę!!!

reklama
Julianna to zaciskaj nóżki dalej do poniedziałku ;-)gratuluje
Edytka kiedy robisz te badania? bede trzymac kciuki za dobre wyniki:tak:
Mami Do mam nadzieję , że wybierzecie z ginem jakąś "ładną datę";-)

Do góry