reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
kivinko dobrze, że wizyta tym razem znowu udana! Z tą "porodową" twarzą pierwszy raz się spotkałam :-)
g_agnes mówisz, że 28 marca tak daleko a mi się wydaje, że to już tak blisko:-(. Mamy bardzo podobny wiek dzieciaczków a jak Ty będziesz wizytowała to ja będę już w szpitalu szykowana do cięcia:-(.
Wolałabym nie wiedzieć kiedy nastąpi ten dzień i oczekiwać nadejścia z niecierpliwością. Oj jak ja bym chciała rodzić naturalnie. To sobie ponarzekałam ;-)

dziewczynki bardzo wam gratuluję udanych wizyt :) i trzymam mocno kciuki za pozostałe wizyty :)
kivinko - jak we wtorek była u mnie połozna to stwierdziła, ze brzuszek mi się obnizył...a ja nawet tego nie zauwazyłam...

agata, edytka, MamiDo, magda - gratki dziewczyny!!!! :happy2:
edytka - dobrze, że szyjka trzyma! A nogi to jakoś mocno Ci puchną? Bo to chyba normalne...
magda - ojejku, to już 2 tyg. i zobaczysz swoje maleństwa szok! :-)
augustynka - kciuki za lepsze USG! :tak:
kivinko - o wow! 3300! :-) To już rodzić można :-pNo ciekawe kiedy córeczka zdecyduje się? ;-)

HURRRRA!!!! HURRRRA!!!!! Dziewczyny jestem przeszczesliwa!!!! Moja kochana córunia przekreciła się główką w dół
:-):-):-) Ahhh czyli poród naturalny mozliwy :D:)
Polunia waży 2622g :) i ogolnie to wszystko ok! Dziekuje za &&&! Na pewno Ciocie z BB przyczyniły sie do tego fikołka Poli :)

kivinko gratuluje ;-) alez szybko Ci zleciało!

reklama
kinga gratuluję dużego Adasia:) super wieści!

Renatal a czemu już bez wizyty?

Julianna no to super info! Gratulacje:)

edytka no to oby nogi mniej puchły!

MamiDo a czemu CC? Fajnie, że Tymuś rośnie zdrowo!

magda ale fajnie, że już wiecie kiedy co i jak. Korzystaj teraz Kochana ile wlezie:)

_agata
no to pięknie sobie Tosia rośnie..gratki!

augustynka
to super wieści...jak fajnie...świetnie, że SN jest możliwe! I Mała jak ładnie urosła...super!

kivinko no to czekamy na Twój poród!:) Dobrze, że Mała ładnie sobie rośnie :)

Do góry