reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
kivinko dobrze, że wizyta tym razem znowu udana! Z tą "porodową" twarzą pierwszy raz się spotkałam :-)
g_agnes mówisz, że 28 marca tak daleko a mi się wydaje, że to już tak blisko:-(. Mamy bardzo podobny wiek dzieciaczków a jak Ty będziesz wizytowała to ja będę już w szpitalu szykowana do cięcia:-(.
Wolałabym nie wiedzieć kiedy nastąpi ten dzień i oczekiwać nadejścia z niecierpliwością. Oj jak ja bym chciała rodzić naturalnie. To sobie ponarzekałam ;-)

dziewczynki bardzo wam gratuluję udanych wizyt :) i trzymam mocno kciuki za pozostałe wizyty :)
kivinko - jak we wtorek była u mnie połozna to stwierdziła, ze brzuszek mi się obnizył...a ja nawet tego nie zauwazyłam...

agata, edytka, MamiDo, magda - gratki dziewczyny!!!! :happy2:
edytka - dobrze, że szyjka trzyma! A nogi to jakoś mocno Ci puchną? Bo to chyba normalne...
magda - ojejku, to już 2 tyg. i zobaczysz swoje maleństwa szok! :-)
augustynka - kciuki za lepsze USG! :tak:
kivinko - o wow! 3300! :-) To już rodzić można :-pNo ciekawe kiedy córeczka zdecyduje się? ;-)

HURRRRA!!!! HURRRRA!!!!! Dziewczyny jestem przeszczesliwa!!!! Moja kochana córunia przekreciła się główką w dół
:-):-):-) Ahhh czyli poród naturalny mozliwy :D:)
Polunia waży 2622g :) i ogolnie to wszystko ok! Dziekuje za &&&! Na pewno Ciocie z BB przyczyniły sie do tego fikołka Poli :)

kivinko gratuluje ;-) alez szybko Ci zleciało!

reklama
kinga gratuluję dużego Adasia:) super wieści!

Renatal a czemu już bez wizyty?

Julianna no to super info! Gratulacje:)

edytka no to oby nogi mniej puchły!

MamiDo a czemu CC? Fajnie, że Tymuś rośnie zdrowo!

magda ale fajnie, że już wiecie kiedy co i jak. Korzystaj teraz Kochana ile wlezie:)

_agata
no to pięknie sobie Tosia rośnie..gratki!

augustynka
to super wieści...jak fajnie...świetnie, że SN jest możliwe! I Mała jak ładnie urosła...super!

kivinko no to czekamy na Twój poród!:) Dobrze, że Mała ładnie sobie rośnie :)

Do góry