reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

witajcie dziewczyny. Tak jak wam pisałam na dolegliwościach we poniedziałek tydz temu złapał mnie niesamowity ból pleców, męczyłam się całą noc i we wtorek rano pojechałam do szpitala. Okazało sie ze to kolka nerkowa i musiałam zostać. Dopiero dzisiaj wyszłam;/ Jestem nie do życia jak troche sie ogarne to Was podczytam.
Na ktg wychodziły skurcze, brzuch twardniał dostawałam fenoterol.Szyjka ma 23mm. Mały w 35tygodniu ważył 2640;) Teraz jest ok. Mam nadzieje, że do porodu już nie trafie do szpitala. Pozdrawiam

trzymam kciuki za wizyty:)

reklama
g_agnes - bardzo współczuję tej kolki; mój mąż miał dwa tygodnie temu ten sam problem :no: dobrze, że wróciłam nadal w dwupaku:) i oby już więcej bez takich przygód się obyło:tak:

g_agnes dobrze że już jest lepiej!
trzymam kciuki za wizytujące dziś dziewczyny &&&
Ja też mam dziś wizytę ale u tego nieszczęsnego kardiologa, zobaczymy co powie...

No kochane nie mogłam się zebrać żeby napisać. U Gina wszystko ok, już nie będę musiała robić żadnych wyników bo wszystkie mam w normie,więc ten etap mogę uważać za zakończony :) Pani jeszcze pobierze wymaz na GBS i w ogóle koniec z badaniami będzie.

Byłam na USG również synuś zdrowy :) waży 2392g, tydzień 35, termin na 16 kwietnia, tylko że położenie jest podłużne miednicowe. Ale będę dobrej myśli i żyła z nadzieją że się jeszcze obróci, bardzo nie chciała bym mieć CC ( to mój najgorszy koszmar) :-(.

reklama
myszka gratki udanej wizyty...no z tym położeniem faktycznie kiepsko...też moja córcia leży miednicowo-przynajmniej tak ją czuje ostatnio:( więc wizja CC staje się coraz bardziej realna...no ale bądźmy dobrej myśli:)

Do góry