reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

renatal, ilooonka, lene gratuluje wizyt.
Czekamy w spokoju na nasze skarbeczki także wytrwałości dla każdej:*
któraś dziś wizytuje? Ja dopiero za tydzień ...

reklama
Renatal - gratki dobrych wieści! :tak:
A może Tymek zrobi mamusi niespodziankę i jednak się odwróci jeszcze? ;-) Trzymam za to kciuki!!!
No i jak lekarz mówi nie przemęczać się, no cóż trzeba słuchać :tak:

ilooonka
- nie martw się na zapas szpitalem... Przy skracającej się szyjce to 2 ważne rzeczy - tak jak napisałaś pozytywne myślenie i leżenie. Ale takie bez oszukiwania! :-p Będzie na pewno dobrze, już bliżej jak dalej ;-)
Ja jak na początku ciąży leżałam, to eMek też tak koło mnie skakał, zabronił mi w ogóle wstawania, tylko do toalety... Więc dobrze, że mężyk taki kochany :-) Ale nie martw się, Ty będziesz nadrabiać, jak malutka się urodzi ;-)

lene - jejku 2700kg?!?! To już waga noworodka normalnie - pięknie! :tak: Ale synio super rośnie! Gratuluję!!!!
Mnie jutro czeka taka zatłoczona mikro poczekalnia z tłumem sapiących bab! :szok::-D

dziewczyny gratuluję wizyt:-)

Lene
mój Mati jak się urodził miał 2860gr w 40tyg więc niezły kolosik Ci się chyba szykuje;-), ale moze zwolni tempo i nie będzie aż taki duży i spokojnie urodzisz SN

robaczek, ja coś czułam już jakiś czas, że niezły kolos się szykuje.... mimo, że to pomiar z USG to mam przeczucie, że jednak wiarygodny... już teraz jest wygięty jak paragraf, bo miejsca mu brak... mam stresa małego i mam nadzieję że jakby cuś to zafundują mi jednak cc....
laski, za kogo dziś kciuki trzymamy?????

Renatal to miałaś niezłe problemy w poprzedniej ciąży...oby teraz było lepiej i niech Tymek się odwróci jeszcze ma trochę czasu...

lene hahahahaha...osz Ty...a myślałam, że nie napiszesz:-D:-D Fajnie, że szyjka trzyma...ale Dzidzia duża...masakra...gratuluję:*

ilooonka pozytywne myślenie to już połowa sukcesu:tak::tak: A Mężów to my mamy po jednych pieniądzach...mój jak widzi, że odkurzam to aż go trzęsie...

ewela a co idziesz powtórzyć glukozę jutro? nie zapomnij o kanapce:-D:-D

no właśnie kto dziś wizytuje?

dziewczyny gratuluję wizyt :-) a za kogo trzymałyście dziś kciuki? chyba za mnie :-) więc dziękuję bo już po wizycie i dołączam do dwóch klubów 1. do krótkoszyjkowego bo ponoć się już skraca ale nie wiem ile bo z wrażenia nie spytałam ale jedyne zalecenie to się oszczędzać więc chyba nie ma źle tym bardziej że zostało mi 5 tygodni do terminu :szok: a 2. to klub małych wielkoludków 2500g :szok: dostałam zlecone mocz, morfologia, glukoza na czczo i przeciwciała i za 2 tyg na wizytę tylko czy dotrwam :rofl2:

ilooonka niedługo role się odwrócą i ty będziesz skakała nad maleństwem:) a obecny stan rzeczy jest chwilowy więc uszy do góry:)
lene55 najważniejsze że dzidzia zdrowa, a na to ile waży to chyba nie mamy wpływu:-D
zeberka363 gratuluję wizyty!!! może na tym etapie ciąży to już powoli szyjka się skraca?? Dotrwasz spokojnie do kwietnia:)

reklama
Do góry