reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Tak czytam i czytam i sie dziwie niedawno mialy po kilka milimetrow a teraz waza po 2 kilo:) Gratuluje ponad 2 kilowego bobasa, to pewnie bedzie wazyl cos kolo 5 przy porodzie, brawo dla mamy, ktora tak intensywnie dostarcza substancje odzywcze:-D

Lene ginka szyjki tym razem nie badała, w sumie byłam zdziwiona ale z drugiej strony ja z szyjką nie miałam problemów jak do tej pory, ma ja oglądać na następnej wizycie.

Iza
ja się wręcz troche martwiłam że mam tylko 6kg ale lekarka mówi że super i jest OK.

mamma_mia
nie martw się zakazami od gina, pewnie chce byc ostrożny, moim zdaniem długość Twojej szyjki jest jak najbardziej OK, mi lekarz tłumaczył że z biegiem ciąży szyjka sie fizjologicznie będzie powoli skracać, ale Ty masz jeszcze długą. ;-) Super że wiesz ile maluszek waży...tez bym chciała wiedzieć, ale pewnie podobnie do Twojego bo mój niewiele młodszy :happy:

Paulusia powodzenia!

Julianna mamamia gratuluję udanych wizyt!!
mamamia a może w 32 tygodniu to waga jest akurat. Każda z nas ma w innym tygodniu wizyte i inaczej dzieciaczki ważą. Ja się martwiłam że mój synek za dużo waży w 30tyg 1455g.

mój gin ustalił mi wizyte za 4 tygodnie, ciekawa jestem dlaczego nie mam cześciej jak wizyt jak Wy;/

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:) czekamy na wieści jak reszta dzieciaczków rośnie;)

g-agnes w poprzedniej ciąży miałąm ustalane wizyty co 3-4 tygodnie do samego końca. Bywałam czesciej ze wzgledu na zatrucie ciazowe.
Zauważyłam , ze co lekarz to inna "polityka"

mama_mia- kurcze 2 kg to już niezły dzidziuś:-) ja bym się bardzo cieszyła, gdybym była już na tym etapie:-) Zastanawia mnie tylko ten Duphaston, bo mi lekarz mówił, że jego podaje się tylko do pewnego momentu ciąży, a potem jak już łożysko się ukształtuje to nic tu po nim:-p

reklama
Jestem po wizycie:-D
Córunia pozostaje córunią i potwierdził to już drugi lekarz:tak::-) Jednak będzie różowe łóżeczko:-) Wszystko dobrze młoda fika tylko mam bakterie i muszę żuravit brać.
Iza mam pytanko bo glukoza mi wyszła 77 na czczo i 121 po 1h i 128 po 2h tak dziwnie nie??
edit: mam pytanko bo gin kazał mi brać żuravit a patrzyłam w domku mam urosept czy mogę go brać zamiast żuravitu??

Ostatnia edycja:
Do góry