reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Reniuszku Robaczek ma chyba rację bo samo wkłucie nie powinno cię juz poleć tylko przepływ płynu, ruszaj sobie tą ręką, zginaj ją co jakiś czas, a jak cie dalej bedzie boleć w miejscu wkłucia to poproś pielęgniarkę niech Ci go założy zamiast w zgięciu łokciowym po zewnętrznej stronie dłoni, najlepiej lewej ręki (jeśli masz na tyle silne żyłki). Trzymaj się tam dzielnie. Dobrze że się Tobą opiekują, odpoczniesz i Twój stan sie poprawi ;-)

reniuszek biedna ty nasza:-(.. trzymaj się dzielnie :tak: a z tym "kranikiem" to jak dziewczyny piszą poproś pielęgniarkę o przełożenie na lewą dłoń bo tam nie przeszkadza:tak:

Reniuszek-trzymaj sie biedulko nasza, bedzie dobrze, lez, odpoczywaj, opieke masz na zawolanie wiec najwazniejsze ze jestes bezpieczna z tymi skurczami, jak cos to dostaniesz leki. Happy New Year! 2012 bedzie fajniejszy bo z naszymi kruszynkami :-)

Kochane boli mnie w mojej glowie - to taka fobia od zawsze :) jak sie zapomne to jest okej wyginam nosze ta reka i o dziwo nie boli, gorzej jak na to patrze ;) mam na chwilke modem od kolezanki, jutro dziewczyny ida do domu, ja najprawdopodobniej zostane jeszcze :)

dzięki laski za info o luteinie.. narazie ja biorę ale jak dojade do Gremany to sobie zmiejsze dawkę do 2x1, bo teraz mam aż 3x2.
skurcze już się odpukac nie pojawiły narazie, mam nadzieje ze po 11 godz w samochodzie tez ich nie będzie :)

reniuszek jak się trzymacie malutka? welflon to
cholerstwo :/ mam nadzieje ze juz troche sie z nim oswoilas, bo wiesz ze w glowie tkwi klucz ;)
ps - seksi masz koszulkę nocna :D

buziaki kochane. trzymam kciuki za wizytujace podczas mojej nieobecności :)

reklama
(CI)ciąża pierwsza,(PI)poród pierwszy, (Hbd)to tydzień ciąży

mnie osobiście te wpisy drażnią bo ja będę miała CV PII Hbd w zależności kiedy mnie położą.

Ostatnia edycja:
Do góry