reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
paulusia gratuluje corci:tak:
Gagnes a tobie synusia:tak:
Robaczku bidulko mam nadzieje ze leki pomoga i szyjka przestanie sie skracac trzymam kciuki&&&&
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty&&&&&&&&
Sonisia mam nadzieje ze ksiezniczka sie zaprezentuje w calej okazalosci:-D
Ja wizytuje w piatek:-)
Awy dziewczyny przed kazda wizyta musicie robic wyniki? bo ja kurna tylko raz do tej pory mialam i to chyba ostatni:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny
ja tylko na chwilkę gratuluję wszystkich pomyślnych wizyt:)
i trzymam kciuki za troszkę mniej udane na pewno będzie dobrze tylko trzeba troszkę odpocząć i pobrać witaminki :)
Ja już po USG moja mała księżniczka waży 328g i ma 16 cm, ale robiła śmieszne pozy założyła nogi na główkę i trzymała rączki przy główce i słabo było widać buźkę ale udało się uchwycić śliczny uśmiech dla rodziców:) cudny widok szkoda że to tak krótko trwało mogła bym patrzeć i patrzeć .... :)

g_agnes no to pięęęknie!!! gratuluję!!! mam nadzieję, że mnie się też jutro chłoptaś potwierdzi :) glukoza? o fuj!!! ;)

paulusia gratuluję córy! mnie też gin powiedział, że nie ma sensu mierzyć całości, bo raz- że mały się nie mieści, a dwa- jest tak zwinięty, że ciężko byłoby :) to teraz biegnij po zakupy!!! ściskam! :)

robaczek ja też biorę luteinę, uważaj na siebie, nie szarżuj fizycznie, a wszystko będzie dobrze! trzymam kciuki!!!

maniaa gratuluję córy!!! :)

sonisia to jutro razem wizytujemy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Maniaa
user-offline.png
-GRATULACJE DLA CIEBIE I CÓRCI :-)

Do góry