reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Julianna gratulację córeczki:)

porannakawa pasażerka a Wam gratuluję syneczków :)

Kobitki! Wy tu piszecie o jakiś połówkowych genetycznych itp. Ja mam wizyty co 4 tygodnie i w zasadzie to mój Gin za każdym razem mierzy wszystko i patrzy czy all jest ok. Powiedział, że nie będzie straszył mnie nazwami tylko po prostu co wizytę bada to samo plus to co się rozwija aktualnie i czy genetycznie jest wszystko ok. Także ja następną wizytę mam 15 grudnia i będę wtedy w 22 tygodniu.

pasażerka i porannakawo gratuluję chłopaczków:-) a mój biedny szwagier tak poluje na syna a ustrzelił już 4 córki:-D i pewnie będzie chciał polować znowu jeśli się okaże że my będziemy mieli syna:-D

Pasażerka, Porannakawa- gratuluję synków i witam w klubie synusiowych mam :-)

Julianna gratulację córeczki

Kasiagaw mój gin też sam wszystko mierzy tzn najwazniejsze parametry, ufam mu ale sama poszłam na typowo genetyczne połówkowe badanie na dobrym sprzecie. I tak chciałam miec pamiatke w postaci płytki 3d bo z córka tez miałam wiec załatwiłam obie rzeczy naraz.

Co do kosztów poruszanych wyżej, to 200 zł to norma za genetyczne. Rzadko sie chyba trafi taniej, ja musiałam jeszcze 100zł dorzucic ,zeby mi płytke nagrali :wściekła/y:

reklama
porannakawa- Ty to jesteś niesamowita z Tymi chłopakami:-) przyznaję Ci osobiście "medal super mamy":-)heheh gratuluję, i tatusiowi też pogratuluj:-)jeszcze tylko dwóch łobuzów i masz drużynę siatkarzy:pP:p

pasażerka- nie ma co, jednak synkowie dominują na kwietniówkach:p:p gratulacje:-)

julianna- Ty jedna się dziś wyłamałaś i dobrze, bo zrobiłoby się bardzo męsko na forum:-) niech córeczka rośnie zdrowo:-)

Do góry