reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
vilmaq to razem wizytujemy w środę! Współczuje Ci lekarza, moja pani doktor mimo że to też NFZ na każdej wizycie robi mi USG :happy:
Trzymam kciuki kochana! :)
no widzisz co mi się trafiło :/ ale pocieszam się myślą że wybiore się prywatnie na połówkowe w grudniu to się naoglądam :)
a propos dziewczyny w którym tygodniu najlepiej zrobić połówkowe?

No ja własnie się też na połówkowe czaję...podobno robi sie miedzy 19 a 23 tygodniem. No i licze że tam to już mi płec wypatrzą :) chyba że mnie dzidzia zaskoczy w środe i się ujawni...

vilmaq
ja będę mieć w połowie 21 tygodnia, ale jak robiłam to pierwsze usg prywatnie to ten lekarz mówił że to połówkowe najlepiej w 22 tygodniu, że wtedy najlepiej widać narządy dziecka, ale pewnie różni lekarze mówią różnie

No i się zapisałam na to połówkowe, zdziwiłam sie bo najbliższy termin za 2,5 tyg! wiec cieszę się że zadzwoniłam, bo tak to bym znowu przegapiła. Wiec czekam do 23 listopada :-) cena wysoka bo 290zł ale własnie rozmawiam z mężem który dowiedział się w pracy że ma fundusz zdrowotny i jak przyniesiemy fakturę do firmy to nam zwrócą kasę!!! :szok::rofl2::-D:-D:-D

reklama
Do góry