reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
vilmaq to razem wizytujemy w środę! Współczuje Ci lekarza, moja pani doktor mimo że to też NFZ na każdej wizycie robi mi USG :happy:
Trzymam kciuki kochana! :)
no widzisz co mi się trafiło :/ ale pocieszam się myślą że wybiore się prywatnie na połówkowe w grudniu to się naoglądam :)
a propos dziewczyny w którym tygodniu najlepiej zrobić połówkowe?

No ja własnie się też na połówkowe czaję...podobno robi sie miedzy 19 a 23 tygodniem. No i licze że tam to już mi płec wypatrzą :) chyba że mnie dzidzia zaskoczy w środe i się ujawni...

vilmaq
ja będę mieć w połowie 21 tygodnia, ale jak robiłam to pierwsze usg prywatnie to ten lekarz mówił że to połówkowe najlepiej w 22 tygodniu, że wtedy najlepiej widać narządy dziecka, ale pewnie różni lekarze mówią różnie

No i się zapisałam na to połówkowe, zdziwiłam sie bo najbliższy termin za 2,5 tyg! wiec cieszę się że zadzwoniłam, bo tak to bym znowu przegapiła. Wiec czekam do 23 listopada :-) cena wysoka bo 290zł ale własnie rozmawiam z mężem który dowiedział się w pracy że ma fundusz zdrowotny i jak przyniesiemy fakturę do firmy to nam zwrócą kasę!!! :szok::rofl2::-D:-D:-D

reklama
Do góry