reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziewczynki proszę o kciuki,dzisiaj jadę na wizytę.
Miłego dnia
biggrin.gif

martolinka :-D:-D:-D:-D trzymam kciuki za dziewczynkę, mój stwierdził z kolei że będzie majstrował aż zmajstruję w końcu syna heheheheh a ja marzę o drugiej córci. Daj znać po wizycie
Agata kciukaski zaciśnięte &&&&&& daj znać po:tak:

widze ze wizytki udane.
Ja miałam wczoraj. Zrobiłam rano morfologie i mocz. Minał miesiąc od poprzednich badan, poza tym mam kłucia w pochwie i sie tym martwiłam. Ale wyniki pozytywne. Lekarz mnie zbadał, powiedział, ze wszystko ok - chociaz mi sie wydawało, ze dzidzia jakos mało aktywna na tym ekranie była. N ie tak jak zawsze. Czego moge sie spodziewac jak on ma jakies przedwojenne USG - ani zdjecia ani wymiarów w sumie :( Przekrój głowiki tylko podał 4,1. Umówił mnie na kolejna wizytę na 05.12., a 26.11. ide na badanie połówkowe do "kliniki" w której robiłam pierwsze badanie prenatlane - to w 12 tyg. Znowu zapłace 250zl. ale chce mieć pamiatk, bo badanie 4D i mam nadzieję poznać na 100% płeć. Nie mogę sie doczekać - naprawde!

Trzymam kciuki za wizytujące w dniu dzisiejszym kolezanki! :)

reklama
Witam się:-)

do tej pory udzielałam się i oczywiście nie opuszczę na forum "Mamusie jako ciężarówki po raz drugi". Termin wg terminu miesiączki to 27 kwietnia, chociaż wh usg 1 maj.
Ciaża od początku pod górkę - pierwsze prawie 2 m-ce krwawienia, mdłości 24 godziny na dobę, leżenie. duphaston....koszmar.
Ale chyba wyszliśmy na prostą....no może z wyjątkiem anemii. Ale cały czas w domku, co mnie, jako wręcz nadaktywną osobę doprowadza do szału. Jesteśmy po usg genetycznym, teście PAPP-A - na szczęście wszystko ok:-) - nieinwazyjne badania prenatalne robiłam ze względu na wiek - mam 37 lat i 9letniego syna...i po tak długm czasie zdecydowaliśmy się na drugie dziecko. Bardzo chciałabym, żeby to była dziewczynka, mam nadzieję, że na kolejnej wizycie 22 listopada się dowiem.
Miłego dnia wszystkim.

Do góry