reklama
fasolkaania
Fanka BB :)
malutka80 jak dobrze że z maleństwem wszystko okej i wizyty jak najbardziej się wszystkim udają.
Ja po dzisiejszej wizycie u gina jestem zadowolona i na pewno spokojniejsza. Dzidzia ładnie rośnie, od samego początku w parze z suwaczkiem. Jest straszną wiercipiętką, nie dało posłuchać spokojnie swojego serduszka, ale trochę usłyszałam, zobaczyłam i jest O.K. Ginek próbował podejrzeć co ma między nóżkami, ale jeszcze nie widać zbyt dokładnie, poza tym uciekało. Na początku czerwca mam mieć USG połówkowe i wtedy dowiemy się już na 100%.
Przez miesiąc przytyłam całe 20 dkg a od początku ciąży 1,20 kg więc jak na razie jest dobrze. Niestety nabawiłam się grzybka, niegroźnego, ale lekarz uznał, że będziemy go leczyć. Ponoć takie stany są dość częste u ciężarnych co spowodowane jest zwiększoną wydzieliną, a ja w dodatku jestem na luteinie dopochwowej 2x2 i to też mogło mieć duży wpływ.
Przez miesiąc przytyłam całe 20 dkg a od początku ciąży 1,20 kg więc jak na razie jest dobrze. Niestety nabawiłam się grzybka, niegroźnego, ale lekarz uznał, że będziemy go leczyć. Ponoć takie stany są dość częste u ciężarnych co spowodowane jest zwiększoną wydzieliną, a ja w dodatku jestem na luteinie dopochwowej 2x2 i to też mogło mieć duży wpływ.
Madlein
Fanka BB :)
Ja na tym forum czytałam w innym dziale, że dziewczyna na USG w szpitalu już ze skurczami miała się dowiedzieć, ale stwierdziła, że już te parę godzin poczeka:-)
Trzymajcie kciukaski za dzisiejszą naszą wizytę. Mam nadzieję, że mały zdrowo rośnie... Może gin nas jednak wrzuci na USG?
Trzymajcie kciukaski za dzisiejszą naszą wizytę. Mam nadzieję, że mały zdrowo rośnie... Może gin nas jednak wrzuci na USG?
Oczywiście masz rację, źle się wyraziłam, bardziej chodziło mi o to, że gin nie będzie już miał wątpliwości jak uda mu się dojrzeć. W tej chwili woli nie ryzykować.Nigdy na 100% nie możesz być pewna, że na połówkowym się dowiesz płci Niestety to oprócz lekarza zależy też od ułożenia malucha. Znam przypadki, w których koleżanki dowiedziały się np w 7miesiącu dopiero.
reklama