reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

juz po wizycie

z dzidzia wszystko ok, mam superasny filmik z usg :-) moj maly wiercipietek lub wiercipietka NT 1,37 serduszko 167 tak mam na wyniku z badania a na filmie nawet 173. i ma 5,59cm wiec od ostatniego usg urusł o ponad centymetr a dokładnie o 1,38:-D mój wielkoludek

mozecie zaczac obstawiac płeć :-) mi tam wszystko jedno i jak nie bedzie widac to nie mamy zamiaru jakos malucha meczyc tymi usg :-)

zmykam do nauki zdjecia wstawie później ;-)

reklama
Pati dobre wiadomości:) ja obstawiam, że będziesz miała chłopaka:D
To poucz się szybciutko, żebyśmy za długo nie musiały na zdjęcia czekać:)

fotki

teraz juz serio ide sie uczyc :baffled:

Załączniki

• 12 tydzien-08.06.10r..jpg
    12 tydzien-08.06.10r..jpg
    22 KB · Wyświetleń: 34
Guinneska super że bliźniaczki choć sama nie chciałabym mieć , już nie teraz bo gdyby były pierwsze to czemu nie ale jak już jest bąbel w domu to trochę trudno bybyło . A jak tam z tobą ? pierwsza ciąża czy następna ?

Wszystkim grudniówką które były na badankach gratuluję pięknych bąblów , oby nam rosły i były zdrowiuśkie . Piękne te códa są no .

Guinneska super że bliźniaczki choć sama nie chciałabym mieć , już nie teraz bo gdyby były pierwsze to czemu nie ale jak już jest bąbel w domu to trochę trudno bybyło . A jak tam z tobą ? pierwsza ciąża czy następna ?

Wszystkim grudniówką które były na badankach gratuluję pięknych bąblów , oby nam rosły i były zdrowiuśkie . Piękne te códa są no .

Slicznie dziekuje wszystkim za odzew:)
kotkanadaCHU-HEHE...u mnie to nastepna,mam juz 16 miesiecznego chlopca :))planowalismy 2 dzieci miec,ale nie za jednym zamachem:-D
ale i tak jestem szczesliwa:-)...dzisiaj mam nastepne usg poniewaz od tygodnia krwawie(najpierw mocno potem mniej a teraz mam brazowe plamienie i malenkie skrzepy)martwie sie bardzo ale mialam juz w tym czasie 2 usg i wszystko bylo ok,wiec teraz tez bedzie:-)mieszkam w Irlandii Polnocnej i tutaj ten caly system dziala inaczej-trzeba sie nachodzic by cos wywalczyc-ja po awanturze u lekarza wywalczylam kolejne usg ktoreda mi spokoj ze z dzieciaczkami wszystko ok a krwawienie wzielo sie z innego powodu..

Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok....

Trzymamy , mocno trzymamy a z dzieciaczkami będzie napewno wszystko ok . A to z trójeczką będziessz napewno miała wesoło . A o swoje a jakże trzeba walczyć .

reklama
Do góry