reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Wiolcia fajnie by było z tymi zdjeciami ale ciągle chyba czekamy na wątek zamknięty, może juz niedługo:) b
swoja droga bardzo ładna ta Twoja buźka teraz pewnie jeszcze wiecej blasku ma;)
ewwe ale super fotki:))) siusiak jak się patrzy:D no i duuuży jest Twój dzidziuś, taki juz normalnie dzidziusiowaty:)))

kotkanadachu wyrzuć te czarne myśli za okno!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny śliczne maleństwa trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i czekam na dalsze fotki. Ja swoje wstawię 10.06:-)

To będziemy we dwie. Z tego co widzę, to mamy termin na ten sam dzień. Po wizycie będziemy mogły sobie porównać wieści o naszych dzieciaczkach:-)

No pewnie tak , tylko że ja chodzę na NFZ i zapewne nie będzie usg tylko badanko , bo na usg chodzę prywatnie i zwyczajnie przy moich wydatkach na mieszkanie nie stać mnie chodzić co miesiąc na usg prywatnie , a bardzo bym chciała . Chodzę do państwowego ginka i dojeżdzam do krakowa ale wiem że jest super ginkiem , długo go szukałam a miałam mało czasu na poszukiwania bo po przeprowadzeniu się tutaj ze śląska miałam 2 miechy na to a nie zawsze miałam do tego głowy , dopiero jak dostałam zapalenia jajników to szukałam natrętnie hehe .

cristalrose myślałam że jak zajrze o 13 to relacja z wizyty juz będzie na mnie czekac a tu pusto... gdzie się podziewasz?? Mam nadzieję, że szalejesz szczęśliwa na zakupach :)

Witam :)Ja jestem przyszla mama blizniakow a termin mam na 14.12.2010:) a oto zdjecia moich okruszkow... dz 001.jpgdz 002.jpg
dzidzia.jpgdzidzia.jpgna pierwszych zdjeciach jest to 12 tydzien a na nastepnych dwoch 10 tydzien :)pozdrawiam wszystkie przyszle mamy :)
pencil.png

reklama
guinneska ale suppper:) w końcu mamy grudniowe bliźnięta:d widzę że usg miałaś na dzień dziecka:) super, witaj wśród nas.

Do góry