reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

cześć dziewuchy!!!
ja już po wizycie

będę miała córcię!!!

lekarz - nasz bydgoski guru od usg powiedział, że na 99,9%
nie pytałam go wcale jaka płeć (żeby nie było, że jestem jakaś małostkowa). On sam spytał co za płeć jest już w domku. Ja na to, że chłopczyk, a on: no to będzie parka!!!!
strasznie się cieszę!!!

z usg jestem baaaardzo zadowolona.

mnie prowadzi inny lekarz, a do tego poszłam tylko na usg, bo wiem że jest najlepszym diagnostą usg w Bydgoszczy

ponownie zrobił mi usg genetyczne - tak po prostu - mimo, że mówiłam mu że już miałam. Pokazywał mi WSZYSTKO nawet wargi dziecka (by wyeliminować rozszczep),żołądek niuńki pełen wód płodowych, które namiętnie połyka - wyeliminował niedrożność układu pokarmowego itd. (nawet dziurki od noska:))
na koniec w prezencie dostałam płytkę

aaa i jeszcze w trakcie kilka razy przełączał na 3d - jak śmiesznie wyglądała:-D jak mała kosmitka:-)
podsumował całe badanie tak "córcia zdrowa jak marzenie"
jak się cieszę!!!

reklama
Olcia tak strasznie się cieszę!!! Ale fajnie, że będziesz miała córkę, super! masz nowe zdjecia?? jak tak to wklej:) i daj ciotkom oczy nacieszyć:) no chyba że umiesz filmki wstawiać do netu....też byśmy pooglądały:D Bardzo się cieszę z udanej wizyty:)

jejku, ewwe kochana
ja to raczej nie umiem wstawiać filmiku, ale jak wróci mój S. to postaram się coś zdziałać

trzymam kciuki za Ciebie:-)
weź płytkę

WOW! olcia ogromnie się cieszę! :D Miałam właśnie pisać że nie mogę sobie za nic poprawić humoru ale jak przeczytałam twoja relacje to jestem super szczęśliwa :-) Ale super!! SUPER SUPER SUPER!! Rany i to od razu dziewczynka do pary jak wy to zrobiliście? ;-) hehehehe Faktycznie fantastyczny lekarz skoro sprawdził jeszcze raz wszystko i oczywiście czekam na zdjęcia i najlepiej też filmik :-) mamuśka możesz zacząć szaleć z różowymi rzeczami! :tak:

.. to ja się zawijam na swoje badanie... płakać mi się chce cały czas z nerwów. 3majcie kciuki kochane za dzidziolka, buziak:*

reklama
Do góry