reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Ale mnie nerwy biorą przed dzisiejszym usg, pisałam Wam pewnie już milion razy ze dziś mam genetyczne, niby nic nie czytałam w necie, ale mimo wszystko takie podświadome nerwy.Chodzę jak struta, od 7 rano spać nie mogę,na szczęście już niewiele czasu zostało do wizyty.

No to czekamy na fotki ewwe. Nie denerwuj się - na pewno będzie dobrze.Ciesz sie tą wizytą, bo jest fajna - przez kilkanaście minut oglądasz swoją dzidzie jak się wierci, a potem dostajesz filmik do domu:-)

Właśnie:) ciekawa jestem czy będzie taka możliwość żeby dostać ten filmik:D ale by super było:)a oni nagrywają to na dvd czy cd?? wezmę chyba na wszelki wypadek płytę...

Ja dostałam na dvd. Byłam totalnie zaskoczona, już sam fakt, że mi za darmo robił to badanie był szokujący, a tu jeszcze filmik. Tym bardziej mi szkoda, że muszę zmieniać lekarza - takiego fajnego już nie znajde:-(

ewwe ja dostałam plytkę od nich nie musiałam mieć swojej ale wiem że czasem wymagają od pacjenta płyty. nie wiem od czego to zalezy... chyba od lekarza ;) A co do tego "kilkunastominutowego badania" moje trwało 6 minut niestety nie kilkanaście. Lekarz stwierdził, że jest wszystko dobrze i nie ma sensu dłużej sprawdzać ;/ Ale już wiem że w 21 tc wybiorę drugiego lekarza :)

Wiolcia, to faktycznie badanie ekstra szybkie miałaś:) ale za to masz śliczne zdjęcia z tego badania:D:D

Wezmę na wszelki wypadek płytę i dvd i cd, choć mam przeczucie, że wrócę z obiema nie nagranymi.

Cristalrose, szczęściara z ciebie, jeśli chodzi o badanie, dlatego życzę lekarzowi Twojemu szybkiego powrotu do zdrowia:) Niech Ci tak pomaga dalej w takim razie:)

Dzięki ewwe w imieniu mojego lekarza - też mu tego życzę.
Wiolcia - moje trwało 12 minut. Może mój smyk za bardzo się wiercil...;-)
Ale nie liczy się ilość - twój filmik jest o wiele fajniejszy od mojego i dzidzia też bardziej wyraźna - może dlatego ,że trochę większa...

reklama
Ewwe mi nagrał na płytę cd ale też na wszelki wypadek miałam ze sobą dvd i cd ;-)
cristalrose to miałaś chociaż możliwość napatrzenia się na maluszka, ja żałuję że mało jest ruchu na filmiku bo ciągle zatrzymywał obraz żeby coś sprawdzić :blink: szczerze mówiąc na wizytach u swojego ginekologa lepiej widziałam maluszka niż na usg genetycznym i może dlatego mam niedosyt ;-) A mały faktycznie spory był, ponad 7 cm szczęścia :-) A też miałaś przez brzuch usg?? Niektóre dziewczyny miały dowcipnie i jakość faktycznie lepsza...

Do góry