reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Najgorzej, że w moim srodowisku najgoręcej polecanym był właśnie ten gin, do którego chodziłam:-(
No juz sie umówiłam na 8.06. do lekarki którą mi zasugerowali w tej klinice, a zupełnie jej nie znam - zobaczymy, w końcu to tylko wizyta.
Na szczęście jestem już po usg genetycznym. Może do połówkowego mój gin wyzdrowieje:-)
Generalnie przykro mi, że coś go złego spotkało, bo jest naprawdę przesympatycznym człowiekiem.

reklama
napewno będzie dobrze cristalrose, nie zamartwiaj się:) dobrze że już umówiłaś wizytę.

jestem już po usg;) widziałam w końcu maluszka!!!! jestem przeszczęśliwa!!!! śliczny jest. wszystko jest w porządku, pomiary ok, dzidzia zdrowa jak rybka....
przepraszam ze nic do was nie pisze ale jestem tak szczesliwa ze nie mogę o niczym innym myslec.

natka super wieści:D jak już ochłoniesz, to napisz nam coś więcej o swoim bobasku:) i jak przebiegłą cała wizyta:) a na chwilę obecną gratuluję:) macie z dzidziem super dzień dziecka:)

natka bardzo się cieszę tak dobrymi nowinami :) Oczywiście doskonale cię rozumiem i mam nadzieję, że w końcu znajdziesz chwilkę aby usiąść i napisać nam kilka zdań o waszym maluszku :)

Jak tak czytam o Waszych wizytach to ciężko mi wysiedzieć miesiąc bez wizyty u lekarza... a do 8 jeszcze tydzień :( Eh chciałabym żeby mały zaczął już dawać o sobie znać to byłabym spokojniejsza. Trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty mamusie i już relacji nie mogę się doczekać!! :)

to Ty Elena też jutro masz wizytę?:)trochę nas się nazbierało na jutro:D
ja mam wizyte o 17:00, missiiss ma chyba na 19:45 , olcia chyba na 12, szwarou tez jutro się wybiera:)ktoś jeszcze?:)

reklama
Do góry