reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

agbar gratuluję udanej wizyty:-) to wielki spokój dla mamy jak z dzieckiem wszystko wporządku prawda?
Wiecie co jak tak czytam to forum i co niektóre mamuski widziały w swoim brzusiu a czego nie wiedziały to ja doszłam do wniosku że muszę zmienić lekarza. Byłam na tym usg w przychodni publicznej ale coraz bardziej się skałaniam ku temu żeby zgłosić się do jakiegoś prywatnie bo dam sobie palec u stopy uciąć;-) że na usg w pryawatnym gabinecie zobaczę i dowiem się wiecej a tak to czuje się jak sztuka a nie pacjentka.
terminu porodu mi nie zmienił mówił że tak jak wyliczył tak jest mimo tego że bąbelek taki sporawy no i nic nie wiem na temat badań jakie wykonuje się w 14 tygodniu bo gdzieś taką wielkość ma bobas. Może ktoś mnie dokształcić?

reklama
Pati, anka super dzidziole:D już takie fest duże te dzieciaczki, wszystko widać, niesamowite to jest:)
Gratuluję!!!! :)))

agbar kurcze jaka duza rozbierznosc jest wow :) ale fajnei ze dzidzia duza i silna i ze wsio ok jest :)

szwarou no u nas tez jutro wielki dzien :) i juz mam stresa

A mnie ogarnął mega niepokój. Pisałam już na forum o moim ginie, który jest super specjalistą i świetnym człowiekiem. Po kazdej wizycie wychodziłam szczęśliwa i spokojna. Zupełnie nie martwiłam sie o ciążę i poród bo wiedziałam, że jestem w najlepszych rękach.

Nagle dziś odwołano moją wizytę z 7 czerwca, bo mój gin wylądował w szpitalu. :szok:
Nie wiem co się stało, ale chyba coś poważnego bo odwołali wszystkie jego pacjentki do końca czerwca i nie wiadomo co dalej.
I co ja mam teraz zrobić?? Szukać sobie nowego lekarza? :-(

cristal moze narazie na ten czerwiec pojdz do innego poleconego przez kolezanki i zobaczysz czy tamten wroci czy nie ale mam nadzieje ze to nic powaznego i wroci do pracy a ty bedziesz znow spokojna mama :)

reklama
myślę że tak cristalrose, na chwilę obecną inny lekarz, na zastępstwo chociażby.... umów wizytę w podobnym terminie, jaki miałaś mieć teraz.Jak Twój lekarz poczuje się lepiej i wróci do pracy to podziękujesz nowemu, no chyba że np, nowy okaże się lepszy:)

Do góry