reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

sarka
no to kawał bejbika już z niego:tak:, gratuluję!
najważniejsze, że jesteś już spokojna. To to leżymy i pachniemy!...skoro każą:-);-)

reklama
Sarka:) no to super wieści!:* ahh śmieszne jest to nasze życie teraz:) kiedyś od weekendu do weekendu, teraz od usg do usg:)

Wiolcia:) no nie mogę się napatrzeć na Twojego Ogryzka:) Niesamowite po prostu:) ja genetyczne mam 2 czerwca i już odliczam dni:D tak strasznie nie mogę się doczekać:)

Dopłaciłam specjalnie do płyty ...

Dzidziuś jest super !!!
Mam takie pytanie. Ja na USG genetyczne idę 2 czerwca i też chciałabym mieć taki filmik. Czy na wizycie mam poinformować lekarza ,że chcę filmik i jaka jest odpłatność ???

nie wiem jak było u wiolci, ale u mnie jest tak, że lekarz po prostu jak mu powiesz to nagra płytkę. Ma swoje, więc nic nie przynosisz, ale oczywiście dopłacasz za taki luksus:tak:

Oto mój maluszek niczym konik polny heheh :)))
zdjęcie jakieś mało wyrażne na żywo też...

Załączniki

• mini.jpg
    mini.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 62
widzę że dużo jest wizyt 2 czerwca:) fajnie będzie nam raźniej:)

Też bym chciała mieć dzidziunię na płycie, ciekawe jak to będzie, mam nadzieję, że ten aparat co mi będą robili to usg posiada nagrywarkę:):)

trzeba placic za dodatkowe nagranie ?? u mnie nic mi nie mowili a za usg gen place 200 zl . i powiedziala ze jak chce sobie nagrac to mam plytke wziac ze soba. ja mam wizyte tez 2 czerwca ale zwykla a genetyczne mam 14 czerwca :) i pozniej najgorsze-szew bbrrr

reklama
missiiss to może u Ciebie trzeba iść z płytką. Skoro kazała wziąć to pewnie, że weź.
U mnie u gina jest cennik na drzwiach i jest napisane, że usg do 12-ego tyg kosztuje tyle, usg powyżej - przez brzuch tyle, a nagranie płyty z usg tyle (jest trochę drożej)
jak macie wątpliwości to najlepiej zadzwonić i spytać:tak:

Do góry