reklama
ewwe
Fanka BB :)
Sarka no to super wieści!:* ahh śmieszne jest to nasze życie teraz kiedyś od weekendu do weekendu, teraz od usg do usg
Wiolcia no nie mogę się napatrzeć na Twojego Ogryzka Niesamowite po prostu ja genetyczne mam 2 czerwca i już odliczam dni tak strasznie nie mogę się doczekać
Wiolcia no nie mogę się napatrzeć na Twojego Ogryzka Niesamowite po prostu ja genetyczne mam 2 czerwca i już odliczam dni tak strasznie nie mogę się doczekać
Elena
Grudniówka 2010
Dopłaciłam specjalnie do płyty ...
Dzidziuś jest super !!!
Mam takie pytanie. Ja na USG genetyczne idę 2 czerwca i też chciałabym mieć taki filmik. Czy na wizycie mam poinformować lekarza ,że chcę filmik i jaka jest odpłatność ???
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
trzeba placic za dodatkowe nagranie ?? u mnie nic mi nie mowili a za usg gen place 200 zl . i powiedziala ze jak chce sobie nagrac to mam plytke wziac ze soba. ja mam wizyte tez 2 czerwca ale zwykla a genetyczne mam 14 czerwca i pozniej najgorsze-szew bbrrr
reklama
missiiss to może u Ciebie trzeba iść z płytką. Skoro kazała wziąć to pewnie, że weź.
U mnie u gina jest cennik na drzwiach i jest napisane, że usg do 12-ego tyg kosztuje tyle, usg powyżej - przez brzuch tyle, a nagranie płyty z usg tyle (jest trochę drożej)
jak macie wątpliwości to najlepiej zadzwonić i spytać
U mnie u gina jest cennik na drzwiach i jest napisane, że usg do 12-ego tyg kosztuje tyle, usg powyżej - przez brzuch tyle, a nagranie płyty z usg tyle (jest trochę drożej)
jak macie wątpliwości to najlepiej zadzwonić i spytać