reklama
Elena
Grudniówka 2010
Ciekawe tylko czy manifest na tak =wychodzę, czy na nie=mam w nosie i siedzę do nowego roku. ;p
Dokładnie.
A ja mam takie pytanie wizytowe również Na kiedy umawiacie się do ginekologa po porodzie? Jak się połóg skończy? Czy kiedy?...
Ja byłam popierwszymporodziepo6 tygodniach, ale gdybym połóg skończyła wcześniej i czuła się dobrze to poszłabym wcześniej. Natomiast gdyby połóg trwał dłużej to poszłabym później.
Ja jutro mam wizytę, pomiary dziecka i decyzja czy SN czy CC (w zależności od wagi).
Moje dziecie od 3 dni mało ruchliwe, a jak siedzę na kibelku to mam wrażenie że zaraz wypadnie. Strasznie prze...
U mnie 16 kg na +
U mnie dokładnie tak samo. Czuje jakby dziecko miało zaraz wyjść, tak napiera na dół.
Ja ide po 6 tygodniach.Po pierwszym porodzie tak poszłam i na szczęście bo się okazało, że jakis stan zapalny się wdał. A ja myślałam, że to nadal odchody i poszłam tylko dlatego, że Paweł nie umiał już wytrzymac i polazłam po tabletki. Take teraz też się wybieram po 6 tygodniach.
Ja ide po 6 tygodniach.Po pierwszym porodzie tak poszłam i na szczęście bo się okazało, że jakis stan zapalny się wdał. A ja myślałam, że to nadal odchody i poszłam tylko dlatego, że Paweł nie umiał już wytrzymac i polazłam po tabletki. Take teraz też się wybieram po 6 tygodniach.
o rety,długo chodziłaś ze stanem zapalnym, dobrze że nic Ci się nie stało
ja miałam stan zapalny po tygodniu od porodu
a nam tutaj badanie ginekologiczne wcale nie przysługuje ale pomiedzy swietami a nowym rokiem mam zamiar pojechac do Dublina do polskiego gina co by mnie obejrzał czy tam wszystko ok, usg narzadow rodnych, takie sprawy za to wczoraj rozmiawiałam z pielegniarka na temat antykoncepcji, recepte na cerazetki juz mam, mam zaczac brac jak tylko wykupie (dzis juz maz nie zdazył znowu). I dobrze, jak tylko mi lekarz potwierdzi, ze wszystko ok to wrocimy do wspolzycia bo w ostatnich dniach ciazy nasza aktywnosc była tak duza ze teraz mi okropnie tego brakuje
No jak sie jest durnym to tak sie kończy. Mój gin się za głowe złapał...Powiedział, że już dawno powinnam przestać krwawić....o rety,długo chodziłaś ze stanem zapalnym, dobrze że nic Ci się nie stało
ja miałam stan zapalny po tygodniu od porodu
Tylko skąd ja miałam wiedzieć..Dobrze, że tylko niewielki ten stan był..Globulki i po tygodniu oki...A mnie do seksiku w ogóle nie ciągnie...Wszystko mnie boli, blizna swędzi..A mojego juz nosi...Seksoholik...
reklama
a nam tutaj badanie ginekologiczne wcale nie przysługuje ale pomiedzy swietami a nowym rokiem mam zamiar pojechac do Dublina do polskiego gina co by mnie obejrzał czy tam wszystko ok, usg narzadow rodnych, takie sprawy za to wczoraj rozmiawiałam z pielegniarka na temat antykoncepcji, recepte na cerazetki juz mam, mam zaczac brac jak tylko wykupie (dzis juz maz nie zdazył znowu). I dobrze, jak tylko mi lekarz potwierdzi, ze wszystko ok to wrocimy do wspolzycia bo w ostatnich dniach ciazy nasza aktywnosc była tak duza ze teraz mi okropnie tego brakuje
A te tabsy to się bierze tak od razu? Nie dopiero jak okres wróci?
No jak sie jest durnym to tak sie kończy. Mój gin się za głowe złapał...Powiedział, że już dawno powinnam przestać krwawić....
Tylko skąd ja miałam wiedzieć..Dobrze, że tylko niewielki ten stan był..Globulki i po tygodniu oki...A mnie do seksiku w ogóle nie ciągnie...Wszystko mnie boli, blizna swędzi..A mojego juz nosi...Seksoholik...
Ja się nie kocham od 28 tc. Mąż ma opory przed brzuchem i wiem że po ciąży poczeka spokojnie tyle ile trzeba będzie. Zresztą nie brakuje mu pieszczot;p