reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

No więc to jest na pewno krew w moczu. Sprawdzałam czy tonie z narządów, ale jednak w moczu. Dwa razy krwi było dużo, a teraz jak idę siku to jej nie widzę. Na papierku też nie ma. Problemy z nerkami miałam w pierwszej ciąży ok 22 tygodnia, miałam kolkę nerkową. Teraz nie mam żadnych innych dolegliwości tylko ta krew, której już w sumie niema. Najszybciej badanie zrobię jutro i jutro będą wyniki.

reklama
no wlasnie musisz pic duzo ja teraz tez pije jak szalona bo nieco mnie to przerazilo, trzymam kciuki by to nie bylo nic powaznego, moze faktycznie czasem kobietom w ciazy zdarza sie tak miec bo wszystko jest na maksa ukrwione no i dzidzia pecherza nam nie oszczedza tylko go tryka ciagle glowka lub innymi czesciami.

dzięki ;-) jutro zrobię badanie i zobaczymy co tam wyjdzie, jak będzie o kto może jednak to z szyjki, teraz już zgłupiałam kompletnie

wiesz co - nie chcę panikować- bo ja to ogólnie panikara jestem, ale jakby się powtórzyło to ja bym pojechała na wszelki wypadek na IP. Z szyjki krew jest brunatna wręcz brązowa. Zawsze lekarz mi mówił że taką brunatna krew w tym wieku ciąży to nic niepokojącego, ale jakby była jasna "żywa" to trzeba się konsultować z lekarzem

Przepraszam, że wcinam się w tak powazne rozmowy. Właśnie odebrałam wyniki moczu. Tym razem "białko nieobecne", czyli ostatnio rzeczywiście musiały być jakieś zanieczyszczenia i niepotrzebnie się denerwowałam. Teraz spokojnie mogę czekać na godzinę "0" :-D

agbar - super wieci ;-)

Ja sprawdziłam skąd ta krew i mam pewność że to w moczu. Nie miałam lepszego pomysłu żeby to sprawdzić,więc wsadziłam sobie do pochwy aplikator którym wprowadzam sobie jeszcze Natamycyne (dzisiaj ostatnia globulka mi została). Jak go wyjęłam to był czyściutki, więc z całą pewności stwierdzam że to krew w moczu.Znowu się pojawiła,niestety :(

reklama
ale ja dzwoniłam do gina i wiem co mam robić, żadnych dolegliwości nie mam, więc nie ma co panikować, to na pewno nie z dróg rodnych tylko w moczu

Do góry