No więc to jest na pewno krew w moczu. Sprawdzałam czy tonie z narządów, ale jednak w moczu. Dwa razy krwi było dużo, a teraz jak idę siku to jej nie widzę. Na papierku też nie ma. Problemy z nerkami miałam w pierwszej ciąży ok 22 tygodnia, miałam kolkę nerkową. Teraz nie mam żadnych innych dolegliwości tylko ta krew, której już w sumie niema. Najszybciej badanie zrobię jutro i jutro będą wyniki.
reklama
Salomii
Fanka BB :)
no wlasnie musisz pic duzo ja teraz tez pije jak szalona bo nieco mnie to przerazilo, trzymam kciuki by to nie bylo nic powaznego, moze faktycznie czasem kobietom w ciazy zdarza sie tak miec bo wszystko jest na maksa ukrwione no i dzidzia pecherza nam nie oszczedza tylko go tryka ciagle glowka lub innymi czesciami.
sunnflower
wiesz co - nie chcę panikować- bo ja to ogólnie panikara jestem, ale jakby się powtórzyło to ja bym pojechała na wszelki wypadek na IP. Z szyjki krew jest brunatna wręcz brązowa. Zawsze lekarz mi mówił że taką brunatna krew w tym wieku ciąży to nic niepokojącego, ale jakby była jasna "żywa" to trzeba się konsultować z lekarzem
agbar
Przepraszam, że wcinam się w tak powazne rozmowy. Właśnie odebrałam wyniki moczu. Tym razem "białko nieobecne", czyli ostatnio rzeczywiście musiały być jakieś zanieczyszczenia i niepotrzebnie się denerwowałam. Teraz spokojnie mogę czekać na godzinę "0"
agbar - super wieci ;-)
Ja sprawdziłam skąd ta krew i mam pewność że to w moczu. Nie miałam lepszego pomysłu żeby to sprawdzić,więc wsadziłam sobie do pochwy aplikator którym wprowadzam sobie jeszcze Natamycyne (dzisiaj ostatnia globulka mi została). Jak go wyjęłam to był czyściutki, więc z całą pewności stwierdzam że to krew w moczu.Znowu się pojawiła,niestety
Ja sprawdziłam skąd ta krew i mam pewność że to w moczu. Nie miałam lepszego pomysłu żeby to sprawdzić,więc wsadziłam sobie do pochwy aplikator którym wprowadzam sobie jeszcze Natamycyne (dzisiaj ostatnia globulka mi została). Jak go wyjęłam to był czyściutki, więc z całą pewności stwierdzam że to krew w moczu.Znowu się pojawiła,niestety
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
kbetina - ja bym pojechala na konsultacje do gina.
reklama