reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Jak zrobiłam dzisiaj morfologię i mocz po raz ostatni to będzie ok do porodu?
Nie pamiętam ile mają ważność te wyniki, chyba miesiąc.
We wtorek/środę idę na wymaz, a w poniedziałek wizytuję u mojego gin.

Ha-NN-ah zależy kiedy zaczniesz rodzić,ja muszę mieć wyniki na każdą wizytę i za 2 tyg też, chyba, że wcześniej urodzę to będę miała te z poniedziałku.

My juz gotowi do porodu :)
Na ostatniej wizycie wszystko ok. Za tydzien badania zrobic o ile do tej pory nie urodzimy :)
Beata twierdzi ze jak tak dalej pojdzie to urodzi przed Antylopka :) A ja bym chcial zeby jeszcze troche przetrzymala choc tez mam juz dosyc tej ciazy tak jak ona :D

Pozdrawiamy

Hannah ja też myślałam, że robię ostatnie wyniki, a tu się okazało, że muszę mocz powtórzyć. Ale u Ciebie na pewno będzie wszystko w porzadku. Więc spokojnie możesz się przygotowywać do godziny "0"

U mnie raczej godzina 0, będzie po północy w Nowym roku hehehe. Znając moją szyjkę hmmm.....
Porodówka zamknięta między 14 a 26 grudnia więc albo przed tym terminem albo zgłaszam się po nowym roku ;):-)

My juz gotowi do porodu :)
Na ostatniej wizycie wszystko ok. Za tydzien badania zrobic o ile do tej pory nie urodzimy :)
Beata twierdzi ze jak tak dalej pojdzie to urodzi przed Antylopka :) A ja bym chcial zeby jeszcze troche przetrzymala choc tez mam juz dosyc tej ciazy tak jak ona :D

Pozdrawiamy

Za pozdrowienia dziękujemy. ;-)
Na szczęscie wytrwaliście.

a ja mam paciorkowca:(((((( wyhodowali mi świństwo! mam odebrać wraz z anybiogramem ale dopiero w poniedziałek mój gin przyjmuje, to chyba nie bedzie za póżno??? schit i znów antybiotyk!!!!!!!
A nie wiecie czy potem jeszcze będę musiała po przeleczeniu powtórzyć wymaz?

reklama
ogolnie 2 tygodnie po leczeniu antybiotykiem powinno sie powtorzyc wymaz na paciorkowca.. one hmm czesto nie reaguja na leki ja bylam leczona 2 razy antybiotykiem z tym samym skladem wiec np jest takie prawdopodobienstwo ze nie zadzialalo..
paciorek to swinia natretny i wredny phii

Do góry