reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Jak zrobiłam dzisiaj morfologię i mocz po raz ostatni to będzie ok do porodu?
Nie pamiętam ile mają ważność te wyniki, chyba miesiąc.
We wtorek/środę idę na wymaz, a w poniedziałek wizytuję u mojego gin.
My juz gotowi do porodu
Na ostatniej wizycie wszystko ok. Za tydzien badania zrobic o ile do tej pory nie urodzimy
Beata twierdzi ze jak tak dalej pojdzie to urodzi przed Antylopka A ja bym chcial zeby jeszcze troche przetrzymala choc tez mam juz dosyc tej ciazy tak jak ona
Pozdrawiamy
Na ostatniej wizycie wszystko ok. Za tydzien badania zrobic o ile do tej pory nie urodzimy
Beata twierdzi ze jak tak dalej pojdzie to urodzi przed Antylopka A ja bym chcial zeby jeszcze troche przetrzymala choc tez mam juz dosyc tej ciazy tak jak ona
Pozdrawiamy
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Jak zrobiłam dzisiaj morfologię i mocz po raz ostatni to będzie ok do porodu?
ja robie jutro ostatnie badania - gin powiedzial, ze bedzie ok
Ha-NN-aH
BB fan
U mnie raczej godzina 0, będzie po północy w Nowym roku hehehe. Znając moją szyjkę hmmm.....
Porodówka zamknięta między 14 a 26 grudnia więc albo przed tym terminem albo zgłaszam się po nowym roku :-)
Porodówka zamknięta między 14 a 26 grudnia więc albo przed tym terminem albo zgłaszam się po nowym roku :-)
Elena
Grudniówka 2010
My juz gotowi do porodu
Pozdrawiamy
Za pozdrowienia dziękujemy. ;-)
Na szczęscie wytrwaliście.
sarka
trójkowa mama
a ja mam paciorkowca((((( wyhodowali mi świństwo! mam odebrać wraz z anybiogramem ale dopiero w poniedziałek mój gin przyjmuje, to chyba nie bedzie za póżno??? schit i znów antybiotyk!!!!!!!
A nie wiecie czy potem jeszcze będę musiała po przeleczeniu powtórzyć wymaz?
A nie wiecie czy potem jeszcze będę musiała po przeleczeniu powtórzyć wymaz?
reklama
Salomii
Fanka BB :)
ogolnie 2 tygodnie po leczeniu antybiotykiem powinno sie powtorzyc wymaz na paciorkowca.. one hmm czesto nie reaguja na leki ja bylam leczona 2 razy antybiotykiem z tym samym skladem wiec np jest takie prawdopodobienstwo ze nie zadzialalo..
paciorek to swinia natretny i wredny phii
paciorek to swinia natretny i wredny phii