reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
hehe Bodzinka:D pożycz namiary na lekarza... wiesz problemy mam ... małowodzie i te sprawy:D
A na poważnie to gratuluję wizyty:) przy trzecim dziecku - zapisuj się już tylko tam:D

przy trzecim dziecku - zapisuj się już tylko tam:D
padłam!!!....nie wiem dlaczego:-D:-D:-D

Bodzinka gratki wizyty:tak:

salomii tak mi się wydaje że z pewnością coś robią przy porodzie - jak i u nas z tym antybiotykiem no bo po coś te wyniki i u was robią żeby jakoś zadziałać w razie co! Będzie dobrze, nie martw się, grunt to byc pod kontrolą;-)

ewwe no ten paciorkowiec to jednak dośc powszechne świństwo....ale skąd to drugie??? i jak to się leczy? :sorry:

Ja w poniedz. ide na wymaz więc zobaczymy co u mnie piszczy:sorry2:

Odmawiam trzeciego....

:):)

Sarka to drugie to się bierze z okolic odbytu e.coli w skrócie:/ całe zycie uczona byłam podcierania sie w jedną stronę, wiadomo którą, o higienę tam też dbam jak należy, dlatego jestem w szoku - skąd u mnie ta wątpliwa przyjemność posiadania takiego gówna w sensie dosłownym??

no badanie zrobili mi dlatego ze mialam sporo wydzieliny i czeste zakazenia grzybicze :/ wyszlo przypadkiem ze mam paciorkowiec, z tego co wyczytalam to procedura niekoniecznie jest taka jak w pl z tym antybiotykiem, tylko w przypadku gdy jest zagrozenie przeniesienia na dziecko bakteri jest stosowany(myslalam ze samo zakazenie jest zagrozeniem ale widocznie nie) w momencie kiedy wody odchodza 18 godzin przed porodem(buuuaaaahhhaaaahaaaaa) i kiedy porod jest przed 37 tygodniem ciazy(po frytkach) i jeszcze kilka ktore mnie nie obejmuja. dupa!

a Bodzinka, no nie dziwie sie ze odmawiasz kolejnego bo z trzecim ew to juz trzeba by bylo baaardzo uwazac bo to juz na maksa ryzykowne, blizna moze sie rozejsc i nastepuje porod do brzucha :O poza tym hehe 2 chlopakow szalonych Cie chyba wystarczajaco wymeczy hihi

Ewwe to jakas masakra Ty ostatnio przynioslas malowodzie a ja za Toba a ja dzis streptokoka B a Ty za mna :O to teraz Twoja kolej ale ja odmawiam przyjecia hehe no chyba ze bylby to faktycznie porod ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry