reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

ewwe dzięki:)

już wszystko sprawdziłam, odmierzyłam sobie nawet centymetrem, żeby miec jakieś wyobrażenie;)
Niby prawie kilogram juz waży a takie to jeszcze malusieńkie....

Dzięki dziewczyny, ja też sie naprawde baaaardzo ucieszyłam, że wszystko gra:)

reklama
gufi mi juz sama gimnastyka nie pomaga niestety, mam juz tak zwyrodniały kregosłup że naprawde mało co mi ulży, masaże są jednak super, basen z pewnościa tez ale ja nie umiem pływać na plecach a tylko tak na bole kregosłupa się powinno pływac bo żabka niewskazane bo jeszcze poteguje to bóle:/

to wspolczuje w takim razie ... ja mam zwyrodnialy tylko odcinek szyjny i na razie odpukac cwiczenia daja ulge. i jeszcze raz w roku funduje sobie akupunkture i tez raz w roku pakiet rehabilitacyjny. na razie trzymam sie w kupie :)

lothien- super! gratulacje!

teraz czekamy na Wiolcie po wizycie!

Lothien bardzo się cieszę że u was wszystko dobrze :)

Moja wizyta niestety przełożona na wtorek bo lekarzowi wypadła nagła, niezaplanowana cesarka. Siedziałyśmy wszystkie 1,5h lekarz dalej nie odbierał telefonów (widocznie nie mógł) i przepisałyśmy się na wtorek. Więc z dobrymi wieściami muszę poczekać ;)

Byłam dziś z siostrą jako obstawa u mojego gina i na mój widok trochę się zmieszał ;) Umówiona wizyta we wtorek, więc tyle poczekam, chociaż pytał, czy chcę dziś. Odebrałam wyniki i hemoglobina znowu spadła. Nie ma na razie tragedii, ale sukcesywnie jest coraz niżej. No i znowu bakterie w moczu. Ja już nie wiem, jak mam ten mocz pobierać. Za każdym razem się staram jeszcze bardziej i nic z tych starań nie wychodzi:/

Wiolcia no to nie źle:) tylko się najeździsz:) no ale co poradzić - poród to siła wyższa... we wtorek już pewnie się obejdzie bez nieplanowanych cesarek:)

reklama
Do góry