reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

gratuluje udanych wizyt!!!

ja sie wkurzylam po mojej wizytcie - normalnie ten medicover w Łodzi to na psy schodzi ... babka sie spytala, dlaczego usg polowkowe mam nie od nich. to ja na to, ze prowadzi mnie lekarz prywatny, a tutaj przychodze, bo mam badania za darmo. to ona wtedy nawet nie raczyla zajrzec w karte ani mnie zbadac ... sama musialam jej powiedziec, ze chce skierowanie na toxo i obciazenie glukoza. normalnie PORAZKA.

Jedyny plus, to ze polozna mi przez chwile wysluchala serduszko na ktg :)

Daj spokój, no tak to własnie jest, że jak za darmo to minimum albo nawet i to nie. Szok...

Wiolcia, duży chłopak! Gratuluję udanej wizyty :*

My jutro jedziemy na wyczekane usg 3/4 D, mam tylko nadzieję, że te 150 euro będzie dobrze wydane ;-)

reklama
Wiolcia super że zadowolona z wizyty jesteś:) no i masz co dźwigać:) prawie kilo....wow:) rosną nam te skarby kochane z prędkością światła:)

Ale super wiolcia, juz na Świeta bedzisze mieć miesięcznego maluszka:-) gratuluję dorodnego chłopaczka!!! a z tą waga to naprawdę przesadzasz, ja na Twoim etapie na bank bede miec wiecej....:zawstydzona/y:

wiolciaale cudownie :D super ze wizyta udana i ze dzidzia juz prawie kg wazy :) ahh ja juz si edoczekac nie moge kiedy moj bedzie tyle wazyl :) i super ze na swieta juz bedzie taki duzy :) jej swietne wiadomosci :)

moja wizyta 1 wrzesnia czyli tydzien ponad i zobacze ile moj bombel wazy. gdzies wyczytalam ze jednej dziewczynie pani neonatolog mowila ze zeby poniesc wage dziecka w brzuszku nalezy jesc duzo bialka etc. jajka 5-6 tygodniowo , twarozek tlusty i takie tam ... hmmm moze sprobuje to moze moj wiecej bedzie przybieral :p ze szpiutala jak wychodzilam to kazali trzymac diete wyskobialkowa...

a czytalam gdzies ze dzidzia po 25tc rosnie srednio 200g na tydzien :D ale ile w tym prawdy to nie wiem... szkoda ze od 22 nie rosnie tyle :)

myangel kciuki za wizyte twoj dzidziol pewnie tez juz sporawo wazy :D

Ostatnia edycja:
A dziękować dziękować :) Teraz to już wicie że te moje kg to wszystko przez kilogramowego maluszka:-D
Sarka nie opowiadaj, że będziesz miała więcej bo póki co trzymasz się o wiele lepiej ode mnie;-) Poza tym ja startowałam z dużo wyższą wagą :dry:
Miissiiss dobrze ci Sarka napisała - jeszcze później młodego nie wyciśniesz :-D:-D 1 września coraz bliżej i pewnie twój maluch będzie już dużym chłopcem :tak:
A swoją droga nie przeraża was to że to JUŻ wrzesień będzie??

Wiolcia super, że mały rosnie jak na drożdżach. Wrzesień o tyle mnie przeraża, że zostaje coraz mniej czasu na skompletowanie wyprawki i już naprawdę nie mam się za czym oglądać ;)

Wiolcia gratuluje udanej wizyty. Twoj maluszek Jest juz coraz wiekszy i to naprawde imponujaca waga! :-) Mysle ze nie masz co przejmowac sie swoimi kg przy tak juz zaawansowanej ciazy.

Mnie wrzesien przeraza o tyle, ze jeszcze za bardzo nic kupione nie mamy i bedzie kupowac dopiero tak wrzesien-pazdziernik. A juz tak malo do grudnia! Dopiero co byl maj, a ja oswajalam sie z ciaza ;-)

reklama
wiolcia no moj moze tak z 600gram 1 wrzesnia moze powazy... fajnie by bylo bo ostatnio 10tego sierpnia wazyl 445 dokladnie... hmm wiec nie wiem ile sie moge spodziewac :)
a co do zblizajacego sie wrzesnia to jaj uz bym chciala listopad :D!!!!!! ja np sie boje kazdego juz teraz tygodnia i kazdy gram mojego dzidzia bedzie mnie cieszyl :) dlatego jak najszybciej bym chciala zeby te miesiac emijaly :) mi juz rodzic pozwolili od 24 listopada wiec byle do listopada ;) tak sie ciesze ze przezylam 23 tydzien jeszcze teraz ten najgorszy bbrrr 24 ten felerny... ale trzeba byc dobrej mysli :)

Do góry