reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
heh o Boze :)
Ja mialam 3550 i 56cm -W byl maluski bo niecale 3 kg, jego siostra tez, za to moi wujkowie sa wielcy i wysocy a dziadek mial 2m, tiaa mam nadzieje ze sie wyposrodkuje ku dolnej wadze ;D ale to tez nie ma czesto znaczenia, male dzieci tez ciezko sie rodza, wszystko zalezy od predyspozycji kobiety yhhh

miałam wczoraj połówkowe i będzie Zuzia :) nic między nóżkami się nie majta...
Zuzia waży 347 g i jest całkowicie zdrowa, ani pół anomalii od normy :)
pani doktor pogratulowała pięknego i zdrowego dzidzia, tylko jest jeden problem - tak nagrała płytę z usg, że płyta nie chodzi, a zapłaciliśmy za nią 90 zł dodatkowo i jeśli nic się z nią nie będzie dało zrobić, odzyskać zapisu to będę im robić problem, bo ja chcę mieć pamiątkę, bo zdjęcia jakieś takie nijakie, głownie serduszka i innych narządów

miałam wczoraj połówkowe i będzie Zuzia :) nic między nóżkami się nie majta...
Zuzia waży 347 g i jest całkowicie zdrowa, ani pół anomalii od normy :)
pani doktor pogratulowała pięknego i zdrowego dzidzia, tylko jest jeden problem - tak nagrała płytę z usg, że płyta nie chodzi, a zapłaciliśmy za nią 90 zł dodatkowo i jeśli nic się z nią nie będzie dało zrobić, odzyskać zapisu to będę im robić problem, bo ja chcę mieć pamiątkę, bo zdjęcia jakieś takie nijakie, głownie serduszka i innych narządów

TO wspaniałe wieści ;-) Gratuluję.

Gratulacje :-),

a jak nie da rady odtworzyć to może złóż reklamacje i jeszcze raz Cię zbadają i zrobią nagranie, ale rozumiem że właśnie zależało Ci właśnie na tym nagraniu :-(. Może jakoś uda się otworzyć..

Ja jak sie urodzilam mialam 2900 i moj maz tak samo. Ale oboje jestesmy wysocy w miare. Ja mam 171 a maz prawie 190 . Ciekawa jestem czy dzidzia tez tak mala wagowo bedzie :-p Jak narazie to duza wychodzi na badaniach :-)

reklama
Do góry