reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Dziewczyny tak na szybko póki M nie ma w domu:tak:! Na urlopie jest i odgania mnie od kompa:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:! Za godzinkę mam połówkowe więc proszę o kciuki!:tak:
Gratuluję udanych wizyt reszcie:-D. Z braku dostępu do kompa:-( to jak się dorwę na chwilkę, to chociaż o wizytach przeczytam na szybko:tak:!!!

Jaki bunt w ogóle ;-) :p

Ja właśnie jestem po połówkowym USG. Dzidzia waży ok 461 g. Termin porodu wyliczony z pomiarów dzidziusia wyszedł na 14 grudnia, czyli tydzień wcześniej. Poza tym wszystko w porządku. Dzidzia ma ładne paluszki u rączek i nóżek, ładnie kopie, ujście zamknięte, szyjka utrzymana :-)

No i super ;-) Wszystko jak należy :)

Ja też już po! :tak:
Nadal chłopak i to się nie zmieni:-D! Duuuży! Waży już 619gram:szok:! Termin się zrobił z pomiarów na 11.12! Także sporo na przód skoczył:-)! Dostałam płytkę niespodziewanie! Ale chyba nie pochwalę się nią w domku:sorry:, bo chciałabym zrobić wymarzone 3d u naszego bydgoskiego guru:tak:! Szyjka zamknięta! Jesteśmy gotowi na spokojny wyjazd na mazury!:-D

Kochana cóż za duży chłopak :)))

No jak tak wszystkie będziecie w przód skakały to nam się z grudniówek listoadówki zrobią ;-)

Ja też już po! :tak:
Nadal chłopak i to się nie zmieni:-D! Duuuży! Waży już 619gram:szok:! Termin się zrobił z pomiarów na 11.12! Także sporo na przód skoczył:-)! Dostałam płytkę niespodziewanie! Ale chyba nie pochwalę się nią w domku:sorry:, bo chciałabym zrobić wymarzone 3d u naszego bydgoskiego guru:tak:! Szyjka zamknięta! Jesteśmy gotowi na spokojny wyjazd na mazury!:-D

619 gram??? to kolos. moja niunia wazy ledwie 390 gram. cos czuje, ze bede miala kolejna chudzine - Ninka jak sie urodzila wazyla 2780g ...

Wiesz są dobre tego strony ;-)

hehe ja taka byłam jak się urodziłam i miałam 45 cm wzrostu:)))) a teraz wcale malutka nie jestem... 164 cm. Moja mama też lekko się z porodem nie uwinełam mimo że malutka byłam i jako trzecia się rodziłam... hmmm
Mi jak po urodzeniu wiktora wage podali (3625) to w szoku yłam bo gin mi mówił że wielki nie bedzie skoro tez i jak taka mała byłam,, dawał małemu gora 3200... ahaaaa

reklama
Do góry