reklama
Dziewczyny tak na szybko póki M nie ma w domu! Na urlopie jest i odgania mnie od kompa! Za godzinkę mam połówkowe więc proszę o kciuki!
Gratuluję udanych wizyt reszcie. Z braku dostępu do kompa:-( to jak się dorwę na chwilkę, to chociaż o wizytach przeczytam na szybko!!!
Jaki bunt w ogóle ;-)
Ja właśnie jestem po połówkowym USG. Dzidzia waży ok 461 g. Termin porodu wyliczony z pomiarów dzidziusia wyszedł na 14 grudnia, czyli tydzień wcześniej. Poza tym wszystko w porządku. Dzidzia ma ładne paluszki u rączek i nóżek, ładnie kopie, ujście zamknięte, szyjka utrzymana :-)
No i super ;-) Wszystko jak należy
Ja też już po!
Nadal chłopak i to się nie zmieni! Duuuży! Waży już 619gram! Termin się zrobił z pomiarów na 11.12! Także sporo na przód skoczył:-)! Dostałam płytkę niespodziewanie! Ale chyba nie pochwalę się nią w domku, bo chciałabym zrobić wymarzone 3d u naszego bydgoskiego guru! Szyjka zamknięta! Jesteśmy gotowi na spokojny wyjazd na mazury!
Kochana cóż za duży chłopak ))
No jak tak wszystkie będziecie w przód skakały to nam się z grudniówek listoadówki zrobią ;-)
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Ja też już po!
Nadal chłopak i to się nie zmieni! Duuuży! Waży już 619gram! Termin się zrobił z pomiarów na 11.12! Także sporo na przód skoczył:-)! Dostałam płytkę niespodziewanie! Ale chyba nie pochwalę się nią w domku, bo chciałabym zrobić wymarzone 3d u naszego bydgoskiego guru! Szyjka zamknięta! Jesteśmy gotowi na spokojny wyjazd na mazury!
619 gram??? to kolos. moja niunia wazy ledwie 390 gram. cos czuje, ze bede miala kolejna chudzine - Ninka jak sie urodzila wazyla 2780g ...
krolcia
Fanka BB :)
A ja się obawiam, że będzie ten chłopak większy od poprzedniego! 4200 i 60 cm. Jak ja go urodzę...
619 gram??? to kolos. moja niunia wazy ledwie 390 gram. cos czuje, ze bede miala kolejna chudzine - Ninka jak sie urodzila wazyla 2780g ...
Wiesz są dobre tego strony ;-)
H
hałabała
Gość
gratuluje udanych wizyt :-)
sarka
trójkowa mama
Wiesz są dobre tego strony ;-)
hehe ja taka byłam jak się urodziłam i miałam 45 cm wzrostu))) a teraz wcale malutka nie jestem... 164 cm. Moja mama też lekko się z porodem nie uwinełam mimo że malutka byłam i jako trzecia się rodziłam... hmmm
Mi jak po urodzeniu wiktora wage podali (3625) to w szoku yłam bo gin mi mówił że wielki nie bedzie skoro tez i jak taka mała byłam,, dawał małemu gora 3200... ahaaaa
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
o ciekawe jaki moj bedzie malenki ja jak sie urodzilam w 37-38 tc to wazylam 3800 wolalabym zeby moja dzidzia gora 3500 wiecej rodzic nie chce
reklama