reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Przynajmniej możesz spac spokojnie :-) Ja nie miałam ani razu sprawdzonej szyjki...
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez po wizycie - wszystko ok, wyniki w normie. jestem zapisana na usg na 12.08 - juz sie nie moge doczekac ...
madziara158
Grudzień 2010
Hej dziewczyny! Cieszę się czy wszystko w porządku:-)
Agbar nie wiem czy o tym wiesz, ale przed pobraniem moczu powinnaś się podmyć i troszkę siknąć. Dopiero środkowy strumień się pobiera, bo w tym pierwszym zawsze są bakterie. Ale nawet jak o tym wiesz, to nie martw się, w ciąży o bakterie nietrudno.
Odebrałam wczoraj wyniki z toxo. Może mi pomożecie, bo mój lekarz jest na urlopie, a wizytę mam dopiero 28.
IgG 74 (<4-ujemny, >8 dodatni) a więc sporo za dużo, co to oznacza??
IgM 0,08 (<0,55 ujemny, >0,65 dodatni) no tu jasne, że ok
Czy muszę powtarzać badanie? 74 do 8 to trochę za dużo, ale wiem że babki mają po 300..
Agbar nie wiem czy o tym wiesz, ale przed pobraniem moczu powinnaś się podmyć i troszkę siknąć. Dopiero środkowy strumień się pobiera, bo w tym pierwszym zawsze są bakterie. Ale nawet jak o tym wiesz, to nie martw się, w ciąży o bakterie nietrudno.
Odebrałam wczoraj wyniki z toxo. Może mi pomożecie, bo mój lekarz jest na urlopie, a wizytę mam dopiero 28.
IgG 74 (<4-ujemny, >8 dodatni) a więc sporo za dużo, co to oznacza??
IgM 0,08 (<0,55 ujemny, >0,65 dodatni) no tu jasne, że ok
Czy muszę powtarzać badanie? 74 do 8 to trochę za dużo, ale wiem że babki mają po 300..
little pony
Zaangażowana w BB
paolah to witam w klubie mam, które już w tej samej ciąży miały raz chłopca raz dziewczynkę. Coś czuję, że wesoło będzie... Dzidzia ustawia się pośladkowo i w dodatku pleckami do nas, więc dojrzeć coś między nogami to nie lada wyczyn. A Ty już teraz jesteś przekonana, że chłopak czy jednak niedowierzasz lekarzom i usg??
reklama
cristalrose
Fanka BB :)
MAdziara - to znaczy, że chorowałaś juz na toksoplazmozę, czyli jast dobrze;-)