reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Joamar zaciskamy z synusiem mocno kciuki! Odezwij się jak tylko wrócisz - oby płeć się w końcu wyjaśniła :-)
cristalrose
Fanka BB :)
Joamar - trzymam kciuki, aby wizyta przebiegła pomyślnie:-) No i czekam na info o płci.
Sama też poproszę, bo dziś o 15.00 mam nareszcie - przeniesione z poniedziałku- połówkowe. To w zasadzie już ostatni dzwonek, bo jestem w 24 tc., ale za to dzidziuś będzie duży
Sama też poproszę, bo dziś o 15.00 mam nareszcie - przeniesione z poniedziałku- połówkowe. To w zasadzie już ostatni dzwonek, bo jestem w 24 tc., ale za to dzidziuś będzie duży
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
O hoho cristalrose to będziesz miała nam co pokazywać!:-) Oczywiście trzymamy ogromnie mocno kciuki! Juz sie opowiadania z połówkowego doczekać nie mogę! A Mały to już duży chłopak będzie!! :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jaomar kciuki mocno zacisniete napewno bedzie wszystko dobrze &&&&&&&&&
mamolka
Fanka BB :)
trzymam kciuki za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&
reklama
Ja już po wizycie bardzo szczęśliwa. Wyniki mam w porządku nawet moja anemia jest troszkę mniejsza:-). Przez 4 tyg. przytyłam tylko 0,5 kg z czego jestem strasznie zadowolona na 20 tydz. łącznie przybyło 4,5 kg, więc tragedii na razie nie ma:-) A teraz to co najważniejsze, potwierdzono na 100% (USG 4D) DZIEWCZYNKA:-):-):-):-):-) hura:-):-) Julia będzie miała siostrzyczke, Marcin pewnie będzie troszkę mniej szczęśliwy ale da radę:-). Widziałam buziaka ale tylko profil bo mała usilnie chciała schować się w mój kręgosłup. Otwierała buziaka, chowała się za rączką, ssała kciuka, i chwytała się za rączki. Termin pozostaje bez zmian 19.12, czyli dalej kieruję się USG a nie miesiączką bo od początku tak wychodzi.
Ogólne wrażenia REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ogólne wrażenia REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!:-)