reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

jeszcze raz proszę o kciuki wczorajsza wizyta przeniesiona na dziś. Mam nadzieję, że w końcu bedzie wiadomo na 100% co tam w brzuszku mnie kopie, szkoda tylko, że Marcin nie zobaczy.

reklama
Joamar - trzymam kciuki, aby wizyta przebiegła pomyślnie:-) No i czekam na info o płci.

Sama też poproszę, bo dziś o 15.00 mam nareszcie - przeniesione z poniedziałku- połówkowe. To w zasadzie już ostatni dzwonek, bo jestem w 24 tc., ale za to dzidziuś będzie duży :-D

O hoho cristalrose to będziesz miała nam co pokazywać!:-) Oczywiście trzymamy ogromnie mocno kciuki! Juz sie opowiadania z połówkowego doczekać nie mogę! A Mały to już duży chłopak będzie!! :-)

reklama
Ja już po wizycie bardzo szczęśliwa. Wyniki mam w porządku nawet moja anemia jest troszkę mniejsza:-). Przez 4 tyg. przytyłam tylko 0,5 kg z czego jestem strasznie zadowolona na 20 tydz. łącznie przybyło 4,5 kg, więc tragedii na razie nie ma:-) A teraz to co najważniejsze, potwierdzono na 100% (USG 4D) DZIEWCZYNKA:-):-):-):-):-) hura:-):-) Julia będzie miała siostrzyczke, Marcin pewnie będzie troszkę mniej szczęśliwy ale da radę:-). Widziałam buziaka ale tylko profil bo mała usilnie chciała schować się w mój kręgosłup:tak::tak:. Otwierała buziaka, chowała się za rączką, ssała kciuka, i chwytała się za rączki. Termin pozostaje bez zmian 19.12, czyli dalej kieruję się USG a nie miesiączką bo od początku tak wychodzi.
Ogólne wrażenia REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!:-)

Do góry