reklama
Krolcia motywacja podziałała;-) Wróciłam do domu pokłuta, głodna i ze smakiem glukozy w ustach. Fuuuuuj! Jutro wyniki, wizyta we wtorek i wtedy umawiam się na połówkowe. Wiem, że trochę późno, ale mój lekarz robi je w przychodni, gdzie jest lepszy sprzęt, a ostatnio nie dostał wolnych terminów. Stwierdził, że nic się nie stało, bo dziecko będzie większe, więc wszystko będzie lepiej widoczne.
Co do dyskusji czy robić połówkowe czy nie, to uważam, że jeśli w gabinecie jest dobry sprzęt i lekarz robi badania na każdej wizycie, to specjalne umawianie się nie ma sensu, bo przecież wszystkie pomiary są na bieżąco robione.
mi konkretne usg połówkowe chce zrobić na przełomie 23/24 tygodnia. też powiedział, że wtedy wszystko dobrze będzie widać.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Udało się! Umówiłam się do Katowic na piątek na11.30 na USG połówkowe :-) Nie potrzebuję skierowania, bo miałam na USG genetyczne i nic nie zapłacę :-) Juz sie filmiku z USG doczekać nie mogę :-)
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!
Ostatnia edycja:
cristalrose
Fanka BB :)
Wiolcia to zaraz jak wrócisz zdaj relację.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Zdam zdam ale to dopiero w piątek bo wtedy mam wizytę tylko zapomniałam dopisać
krolcia
Świetne te zdjęcia! Pogaduchy w brzuchu- wymiatają!!!:-)
krolcia
Krolcia motywacja podziałała;-) Wróciłam do domu pokłuta, głodna i ze smakiem glukozy w ustach. Fuuuuuj! Jutro wyniki, wizyta we wtorek i wtedy umawiam się na połówkowe. Wiem, że trochę późno, ale mój lekarz robi je w przychodni, gdzie jest lepszy sprzęt, a ostatnio nie dostał wolnych terminów. Stwierdził, że nic się nie stało, bo dziecko będzie większe, więc wszystko będzie lepiej widoczne.
Co do dyskusji czy robić połówkowe czy nie, to uważam, że jeśli w gabinecie jest dobry sprzęt i lekarz robi badania na każdej wizycie, to specjalne umawianie się nie ma sensu, bo przecież wszystkie pomiary są na bieżąco robione.
Super!;-)
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
guinneska jakie.... cudowne !!!!! piekne te twoje dzieciaczki, pieknie siedza sobie i rozmawiaja hehe i super ze parka no normalnie gratulacje jesczcze raz :0)